Za szybko działające kierunkowskazy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
wymień czujnik jak będziesz szukał przekaźników to powykręcaj od razu inne potrzebne części. jak trafisz na miłego gościa to da Ci to wszystko za darmo, albo za piwo
ja mam o tyle dobrze, że dorabiam na złomie, więc jak trafi się jakaś dwójeczka to od razu wykręcam części na zapas ^^
ja mam o tyle dobrze, że dorabiam na złomie, więc jak trafi się jakaś dwójeczka to od razu wykręcam części na zapas ^^
Cwaniak może jak będe czegoś potrzebował to sie zgłosze po coś, za drobną opłatą oczywiście
I tak mam wszystko za darmo, więc nie będę brał za to pieniędzy a skąd jesteś?
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
tak ma byćKardynał pisze:U mnie w golfiku też jest nietak dużo rzeczy z elektryką, np gdy auto jest zgaszone, nie jest włączony zapłon, włącze kierunkowskaz lewy-świeci lewy postój, prawy-prawy postój,
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
Re: Za szybko działające kierunkowskazy
uspokoiłeś mnierysiektr pisze:tak ma byćKardynał pisze:U mnie w golfiku też jest nietak dużo rzeczy z elektryką, np gdy auto jest zgaszone, nie jest włączony zapłon, włącze kierunkowskaz lewy-świeci lewy postój, prawy-prawy postój,
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
to ma na celu ostrzeganie, że jeśli zostawiasz auto na poboczu drogi to włączasz sobie kierunek w którąś stronę w zależności która jest od strony jezdni i już kierowcy widzą ze coś jest na poboczu, chyba każde auto tak maKardynał pisze:uspokoiłeś mnie
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
byłem przekonany że to jakiś problem z którymś przekaźnikiem, cieszy mnie że to normalne
viewtopic.php?f=140&t=518554&start=14" onclick="window.open(this.href);return false; - zerknij na mój temat (na koniec) może dasz rade mi pomóc
viewtopic.php?f=140&t=518554&start=14" onclick="window.open(this.href);return false; - zerknij na mój temat (na koniec) może dasz rade mi pomóc