cieszę się że się podoba. Muszę zrobić całą korektę lakieru nie tylko nawoskować:P jak zrobisz tak gril wstaw tu fotoPlewson pisze:Mi się podoba, weźcie pod uwagę że reszta auta jest brudna, jak umyje i nawoskuje to wtedy będzie dopiero finalny efekt. Ja już niedługo jak tylko zawita prawdziwa wiosna maluję felgi w zielony kolor lamborghini i właśnie ostatnio wpadłem na pomysł żeby w tą samą dziką zieleń dać ramki w lampach, a resztę w czarny połysk, a teraz kiedy zobaczyłem temat vw-Koni to myślę żeby rówineż zrobić tak grill
Wiem, sam komuś to pisałem żeby auto nie było "choinką" aczkolwiek polo harlekin jest właśnie "jedna rzecz zielona druga czerwona itd" i w nim taki urokmeibizza pisze:Dywaniki są oryginalne czerwone a mieszek mam juz drugi ( czarny z czerwona nicia). Nie doczytałes tematu. Chodzi mi o to ze jak robic cos w inny kolor to kilka rzeczy a nie jedna rzecz zielona druga czerwona itd. Ale to twoje auto, ty je wystawiasz do oceny a ja mam byc nie szczery i powiedziec ze wygląda bosko wiec niech ci bedzie:D pozdro ziom
nie od razu Rzym zbudowano, będą niebieskie dodatki ale jak wyjdzie słońce. Dzięki za opinie:)tochu pisze:ja myślałem, że ty do białego czy coś chcesz dac ten grill, bo masz niebieskie dodatki, ale do granatowego?? kupa
tak myślałem że dla większości będzie lipa Czekać aż ktoś wstawi fotke na "Zdjęcia VW skrzywdzonych przez swoich właścicieli."