Wymiana Licznika - numery licznika

Tutaj piszemy o problemach związanych tylko z elektryką

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

michael.golf
Ma gadane
Ma gadane

Post autor: michael.golf » ndz kwie 22, 2012 11:19

wiesz - na "te wskazówki z aukcji tez powinny podejś"
to jak dla mnie są za droge pewnie gdybym miał pewnośc na 100 % to bym je kupił mimo tej ceny.

Awatar użytkownika
Andrzej4286
TYLKO VW
TYLKO VW

Post autor: Andrzej4286 » ndz kwie 22, 2012 11:29

michael.golf, nie mogę dać ci 100% pewności ze mocowanie będzie ok bo ich porostu nie miałem w reku i styczności dlatego napisałem ze powinny podejść fakt cena jest duża żeby kupować na próby.

Moje BYŁE Wozidło viewtopic.php?f=89&t=420620" onclick="window.open(this.href);return false;

Nowy Nabytek Golf 6 Black Pearl viewtopic.php?f=94&t=600316" onclick="window.open(this.href);return false;

ssarna1
Forum Master
Forum Master

Post autor: ssarna1 » ndz kwie 22, 2012 13:28

Diody pochodzą z licznika-dawcy i mają różne kolory
tych kwadracików nei musisz drapać, jeśli kontrolka jest podświetlana diodą białą albo koloru takiego jak ten kwadracik. jeśli chcesz zmienić kolor, albo zrobić dwu-kolorowe (za późno na to wpadłem, bo bym u siebie zrobił) to kwadraty trzeba jakoś usunąć.

paski chętnie bym sprzedawał, ale nie drukowałem calych a jedynie same kwadraciki, tylko te kontrolki które potrzebowałem i doklejałem tam gdzie chciałem. Myślałem nad sprzedażą tego, ale jak na razie nie mam czasu żeby zaprojektować cały pasek w corelu czy czymśtam. Po czerwcowej sesji będę myślał :bajer:

MK3 ADZ->AGU

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”