Silnika to Ci to nie nagrzejerhl22 pisze:nie, nie robie - bo inaczej nie zagrzalby mi silnika. wiec to że krece po 2 - 3 razy nie miałoby najmniejszego sensu

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Silnika to Ci to nie nagrzejerhl22 pisze:nie, nie robie - bo inaczej nie zagrzalby mi silnika. wiec to że krece po 2 - 3 razy nie miałoby najmniejszego sensu
Na 100% to nigdy nie wiadomo, nikt nie jest jasnowidzemrhl22 pisze:czyli diagnoza to - ŚWIECE ŻAROWE do wymiany?
Troche pewnie zamuli przy takeij szerokosci kapci, ale niech sie wypowie ktos kto ma cos takiego u siebie.rhl22 pisze:a jak już piszę to podepnę się i napisz mi czy nie zamuli mi mojego golfa 1.9D jak włoże takie osprzęty http://www.allegro.pl/ite...mplet_opon.html
1. Nie odmieniaj nicka' tylko klikaj na niego, wtedy pojawi sie jako tag pogrubiony w okienku edycji...luckyluke pisze:pytanko do INKA 01. Czy kilkukrotne przekręcanie stacyjki i kręcenie silnika (przy zimnym silniku) gdy nie chce zapalić szkodzi świecą tak jak to 2 - 3 krotne ich rozgrzewanie bez załączania rozrusznika
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości