Chciałbym ponowić troszke temat. i bardzo prosze o pomoc bo juz nie daje rady.
więc tak jak pisałem problemy sie zaczeły od zapachu siarki i braku siły i można powiedzieć ze to wszystko się juz ogarneło przypomnę że wymieniłem filtr powietrza świece przewody i wyczyściłem przepustnice. po tych zabiegach pomogło brak zapachu siarki moc wróciła. Nie adaptowałem przepustnicy bo Vag nie dziala pod Win 7 64bit ale czytałem ze zrobi ona to sama i tak właśnie sie stało. po odpaleniu auta obroty wskakuja na 1200-1300 i po chwili spadają na 850 i jeden dzieć praktycznie jedno odpalenie auta było okej obroty równe auto przyśpiesza ekstra a nastepnego dnia rano odpalam i obroty wchodzą na 1200-1300 po chwili 800-850 i pojawiaja sie drgawki dość mocne przy ruszania i wciśnięciu sprzegła obroty spadaja do 300-400 i auto gaśnie i tak do momętu kiedy się troszke nagrzeje ale drgawki nie giną wogołe są teraz cały czas. dodam że auto osiąga 90 stopni i nadal są drgawki. pod polskim vag- iem pokazuje tylko jeden błąd mianowicie 537 Regulacja Lambda poza specyfikacją - wartość górna - BŁĄD SPORADYCZNY i to tyle.