map sensor do asz
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
map sensor do asz
Mi też się urwał łeb śruby i mechanik przyspawał na nowo cos to tego kawałka co został w coolerze i odkręcił jakos.
mkII http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=557727" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=502105" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprzedam szeroką stal serduszka 15" 4x100/ 7.5j i 8j
map sensor do asz
Druga się wykręciła elegancko. Możliwe, że sikanie Ronsonem przez 3 kolejne dni pomogły... A może po prostu puściła...
Pierwszą wykręciłem jak tówj mechanik meibizza, Nałożyłem nakrętkę m4 i jedno cyknięcie migomatem, potem już wyszła lekko
Map wymieniony, wszystko wróciło do normy. Najlepszy tuning pod kątem mocy.
Jeżdżenie 2 tygsy w całkowitym notlaufie i potem wrócenie do normy. Przybyło/wróciło mi dzisiaj dobre 80KM
Pierwszą wykręciłem jak tówj mechanik meibizza, Nałożyłem nakrętkę m4 i jedno cyknięcie migomatem, potem już wyszła lekko
Map wymieniony, wszystko wróciło do normy. Najlepszy tuning pod kątem mocy.
Jeżdżenie 2 tygsy w całkowitym notlaufie i potem wrócenie do normy. Przybyło/wróciło mi dzisiaj dobre 80KM
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
-
- Forum Master
map sensor do asz
Witam, jak masz klucz do tych śrubek, to nie ma raczej opcji, żeby się ukręciły, bo są twarde, z wierceniem raczej by był problem, jak coś to grzej opalarką, ale bez grzania tez powinny iść, ciężko, bo ciężko, ale powinny.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Tomek
map sensor do asz
tomek08, czytałeś w ogóle post wyżej?? Puściła. Map wymieniony. A skoro napisałem, że pierwsza się ukręciła, no to się ukręciła...
Żaden klucz do tych śrubek, tylko wkrętak krzyżakowy... A ukręciła się, bo to jest twardy stalowy wkręt w tworzywie i na tyle skorodował że zrobił się cienki u góry... Co do grzania to opalarką za dużo nagrzeje dookoła. Lepsza lutownica mi się wydaje. Z wierceniem też nie widzę żeby miał być problem...
Ale i tak już po sprawie bo wszystko zrobione.
Żaden klucz do tych śrubek, tylko wkrętak krzyżakowy... A ukręciła się, bo to jest twardy stalowy wkręt w tworzywie i na tyle skorodował że zrobił się cienki u góry... Co do grzania to opalarką za dużo nagrzeje dookoła. Lepsza lutownica mi się wydaje. Z wierceniem też nie widzę żeby miał być problem...
Ale i tak już po sprawie bo wszystko zrobione.
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
-
- Forum Master
map sensor do asz
Witam, przepraszam, czytałem, ale zrozumiałem całkiem co innego, że o przepływkę chodzi. Jeszcze raz przepraszam, za wprowadzenie w błąd.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Tomek