[mk4] Wysokość zawieszenia
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
jako moderator pan wszechwiedzacy od zawieszenia powinienes powiedzieć i wiedziec jak podnieść zawieszenie seryjne !!!a serje to mam i mozna ja sobie wiesz gdzie wsadzić na polskich drogach i nie obchodzi mnie to że jeżdzą na gwintowanych i im to nie przeszkadza ja chce jezdzić i nie patrzeć na progi ,Garby i wybrzuszenia na drodze i zastanawiać sie przytre czy nie przytre !!!!!
czlowieku zastanow sie co odpisujesz!
napisalem ze nawet nie podales jakie masz zawieszenie to skad mamy wiedziec co doradzac!a ty sie tu prujesz.... trzeba myslec jak sie pisze... a po 2 to dzial nie jest o seryjnych zawiasach jakbys poczytal regulamin...
po 2 czytaj ze zrozumieniem
napisalem ze jak nie masz gwintu to nie mozesz podkrecic bo nie ma jak tylko musisz zmienic zawias na inny np seryjny jesli masz sportowy...
a ty cos mi o innych ze maja gwinty piszesz i o jakichs garbach...
mysl jak czytasz i piszesz myslenie nie boli...
napisalem ze nawet nie podales jakie masz zawieszenie to skad mamy wiedziec co doradzac!a ty sie tu prujesz.... trzeba myslec jak sie pisze... a po 2 to dzial nie jest o seryjnych zawiasach jakbys poczytal regulamin...
po 2 czytaj ze zrozumieniem
napisalem ze jak nie masz gwintu to nie mozesz podkrecic bo nie ma jak tylko musisz zmienic zawias na inny np seryjny jesli masz sportowy...
a ty cos mi o innych ze maja gwinty piszesz i o jakichs garbach...
mysl jak czytasz i piszesz myslenie nie boli...
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
chcecie podniesc zawieszenie z przodu to wystarczy zmienic sprezyny na nowe
wiem to z własnego doświadczenia po prostu stare są zbyt zmęczone, mój mk4 miał oryginalne sprężyny od nowości i po wymianie na nowe podniósł się 2cm. Teraz na koleinach nie obciera tak masakrycznie.
wiem to z własnego doświadczenia po prostu stare są zbyt zmęczone, mój mk4 miał oryginalne sprężyny od nowości i po wymianie na nowe podniósł się 2cm. Teraz na koleinach nie obciera tak masakrycznie.