Pomoc w wyborze radia

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Yaro1981
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Pomoc w wyborze radia

Post autor: Yaro1981 » czw maja 26, 2011 11:26

toolbar1992, ja kupiłem parę dni temu tego Alpine cde-111RM jestem zadowolony i mogę Ci je polecić

[url=http://www.ratlook.pl][img]http://images31.fotosik.pl/364/d5ade2bfa65858dd.gif[/img][/url]

Awatar użytkownika
GranuL
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Pomoc w wyborze radia

Post autor: GranuL » czw maja 26, 2011 14:40

ja Wyjśniłem wam wszystko ci jak trzeba każdy zrobi jak uważa ;D Maggot, Zgodze się z tobą jeżeli mowa o starym radiu :D a nowej Alpinie za 300zł lub maks 400 ;D to jest różnica ale Już Alpina za 300 i Pionek za 300 lub Keny czy Klark to są bardzo ale to bardzo małe róznice audiofil to usłyszy ja też ale na ori gratach to dla osoby takiej któa tu prosi o pomoc warto wspomniec ze jezeli sie nie jest w temacie to róznica jest nie usluszalana praktycznie. I potwierdzi Ci to kazdy kto ma pojęcie. Dlatego lepiej czasem kupić dobrego klarka starego bo są bardzo dobre tyle że mówie ori sprzet w aucie to wilele lepiej nie zagra. :)

Maggot
M & K
M & K

Re: Pomoc w wyborze radia

Post autor: Maggot » czw maja 26, 2011 20:43

Kubus20,
Maggot pisze:toolbar1992, w tych pieniążkach bierz takie radio, które najbardziej Ci się spodoba wizualnie i przypasuje dodatkami takimi jak slot na karty/usb itp.
Bo w tej cenie, radyjka DOBRYCH, sprawdzonych firm zagrają tak samo :) Czyli szukaj czegoś z kenwood'a/jvc /pionnera .
Co do męczenia wysokimi tonami, czy jakimikolwiek, to tego się nie bój, ustawisz sobie w radyjku tak, jak będzie Ci to pasowało!

Powodzenia w poszukiwaniach i zakupie :)
To samo napisałem wcześniej :bajer: :pub:

koz3r, g*wno wiesz i tyle :) Nie były nigdy te moce podawane JAKO RMS ;] Pozdro i doucz się :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”