Pominięcie komputera(modułu) w mk2

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

organista18
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: organista18 » pn mar 06, 2006 13:38

spoko chłopaki, wiem ze sie ośmieszyłem, ale co; poprostu nie mam o tym zielnoego pojecia, a z tym nieszczesnym "pominięciem kompa" to on poprostu założył sobie gaźnik, nie wiem po co i dlaczego, ale mi nawciskał kitów a ja to łyknęłem. dzieki za uświadomienie mnie. a tak na marginesie to byłem dzis u elektromechanika, to powiedział mi że te rzeczy naprawde rzadko i sporadycznie sie psują, także zapomnijmy o tym "POMINIECIU KOMPA". pozdr :bigok:

fibolek

Post autor: fibolek » pn mar 06, 2006 14:52

Nie nie osmieszyłeś się tylko ten twoj kolo ...szkoda słów.Spytaj się go czy żarówkę umie wymienić w swoim bolidzie.
Apropo tego modułu to jeżeli masz gaźnik 2EE(który ma modół elektroniczny) i jest sterowany elektronicznie to owszem bywa problematyczny.I owszem możesz zastanowić się(jeżeli zacznie się sypać) nad włożeniem wtrysku lub gaźnika(nie polecam).Gaźnik jest polecany albo jak brak finansów albo ekstrema przy obniżeniu kosztów.Bo bardziej ekstremalnie ludzie wkładają po dwa takie WEbery ale koszt utrzymania fury nie ziemski.

organista18
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: organista18 » pn mar 06, 2006 14:58

moj golfik jest na wtrysku digifant, mk2 1,8GTI PF. pozdr

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”