Cała wycieraczak pływa
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Cała wycieraczak pływa
JA nie mam szyberdachu poczekam do najbliższego deszczu i zobaczę czy to był źle złożony filtr .
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Cała wycieraczak pływa
wiadro z wodą...albo myjka samoobsługowa, ogarnij póki jesteś w temacie...później nie będzie się chciało wracać do tegorafalpg pisze:poczekam do najbliższego deszczu i zobaczę czy to był źle złożony filtr
...nie pasuje mi to że nie było wody w wentylatorze bo przez filtr leci centralnie tam i zanim zacznie kapać na wycieraczkę pasażera to trochę się jej nazbiera...dopiero później się przelewa...chyba że na dole też coś nie tak było poskładane i od razu woda leciała na glebę
Re: Cała wycieraczak pływa
JacekB pisze:Nie sądzę, żeby różniły się filtry w Borze i Golfie MKIV. Tą uszczelkę zapamiętam na długo gdyż pojechałem na pobliski złom i gdy rozkręcałem te 4 śruby w podszybiu żeby się tam dostać zaatakował mnie pies właściciela tego złomowiska. Dodam, że nie wbiłem tam przez ogrodzenie tylko po rozmowie z właścicielem.
A jeszcze zapytam, ten filtr masz na zatrzaskach czy skręcany?
Zatrzaski ... są u mnie
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Cała wycieraczak pływa
U mnie również, pomiędzy pokrywą i wsadem filtra jest uszczelka na 100%, gdybym miał aparat zrobiłbym zdjęcie.
Cała wycieraczak pływa
Owszem jest - ale taka nadlewana na całej powierzchni - tzn na całej prostokątnej obudowie w którą wpina się filtr ...
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google