Jak wjadę w kałuże to auto gaśnie pomocy!!
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Re: Jak wjadę w kałuże to auto gaśnie pomocy!!
mam pytanie jedno obok kola od strony pasażera mam taka plastikowa rurę i nie wiem od czego ona jest może tam dochodzi woda i zalewa mi auto ?
- martinezz123
- DZIADZIA
- Kontakt:
zrób jakąś fotę bo jakoś nie mogę sobie tego skojarzyć
vw golf IV 1.9 tdi MARTINEZZ
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
- karol2010
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
a ja dam prosty test. bedzie padac nawet snieg otworz maske niech zawilgotnieje silnik (najlepiej rob to w nocy) po czym otworz maske i sprawdz czy masz dyskoteke jak tak to juz wiesz co sie dzieje. drugi sposob to sproboj sobie spyskac jakims zraszaczem napewno cie nie kopnie chyba ze tam lapy wlozysz i sie bedziesz dotykac (ps jak cie kopie to masz rozwiazanie zagadki) pozatym 12v cie nie zabije:))) a i nie sluchaj zeby kupowac plyty podlogowe bo to tylko dorazne rozwiazanie problemu poprostu kupisz a problem dalej bedzie. moze jeszcze zassac przez filtr powietrza wode i dlatego gasnie ale zdaje mi sie ze potem by juz nie odpalil.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=431207&p=5192875#p5192875 - moje mkIII
Jeszcze jedno gdzie znajduje się masa silnika w golfie 1.6 ? jeśli można to proszę o foto
Kable wymienione świece dałem irydowe bo ma lpg, kopułka z palcem,cewke też i autko nie gaśnie temat uważam za zamknięty