Sprężynka pompy wtryskowej w 1Z

TDI, TD, D.... Piszemy tutaj TYLKO O PROBLEMACH Z SILNIKAMI DIESLA!

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
checin
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Auto: Golf IV
Silnik: ALH

Post autor: checin » śr sty 11, 2017 20:08

Czyli z tego co napisał kolega munior, potrzebowałbym sprężyn 34mm bo auto z silnikiem 1Z. A czy gdzieś przez internet idzie dostać takie sprężyny?

I czy wiecie może jak się nazywa ten element z filmu https://www.youtube.com/watch?v=3_iGFz0vS1k&t=514s" onclick="window.open(this.href);return false; występuje on w 4:00 min
rozpadł się na dwie części i nie wiem tak naprawdę czego szukać

Kupie:
- komplet spryskiwaczy lamp pod xenon
- dokładkę przednią i progi 25th

Sprzedam:
- Carbonowe dekory: listewki pionowe, panel klimatyzacji

Awatar użytkownika
munior
Forumowy spamer :)
Kontakt:

Post autor: munior » śr sty 11, 2017 21:31

checin pisze: A czy gdzieś przez internet idzie dostać takie sprężyny?
nie wiem czy nie doczytałeś do końca mojego postu ,czy po prostu chcesz kupic nowe spręzyny w serwisie ? Bo pisałem że mam na zbyciu kazdą część do takiej pompy ,sprężyny również ,wiec jak potrzebujesz to piszesz PW i sprawa załatwiona
checin pisze:czy wiecie może jak się nazywa ten element z filmu https://www.youtube.com/watch?v=3_iGFz0vS1k&t=514s" onclick="window.open(this.href);return false; występuje on w 4:00 min
rozpadł się na dwie części
W 4 minucie widac cały korpus pompy ,a trochę wczesniej jak gosciu wkłąda "falę " czyli ten "talerzyk" .Ale nigdy nie widziałem ani nie słyszałem żeby komuś fala rozpadła sie na dwie części :shock: Może chodzi ci o "krzyżak ",który wkłada dużo wczesniej niż w 4 minucie ,przed włożeniem fali ?

Sprzedam : Czysciutki ori nastawnik HDK z każdą wtyczką wystepujacą w tdi ,Tuningowy komputer 16 i 8 bit ,części do ecu 16 i 8 bit .Uszczelnioną pompę wtryskową do tdi ,wszystkie części do pomp vp37 ,dezaktywuję immo w sterownikach 1,9 tdi 028906021,038906018

Awatar użytkownika
checin
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Auto: Golf IV
Silnik: ALH

Post autor: checin » czw sty 12, 2017 11:05

Fakt, sory nie doczytałem tego. Mógłbyś ewentualnie podesłać na PW cenę za dwie sztuki te 34mm.

W sumie bardziej dokładniej widać to w 4:04 - 4:10 jak gościu wsadza ten malutki element tam gdzie później montuje się sprężyny. Nie wiem jak to się nazywa czy to jest talerzyk, ślizg, dystans, nie mam pojęcia pod jaką nazwą tego szukać

Kupie:
- komplet spryskiwaczy lamp pod xenon
- dokładkę przednią i progi 25th

Sprzedam:
- Carbonowe dekory: listewki pionowe, panel klimatyzacji

Awatar użytkownika
munior
Kontakt:

Post autor: munior » czw sty 12, 2017 12:50

checin pisze:Nie wiem jak to się nazywa czy to jest talerzyk, ślizg, dystans, nie mam pojęcia pod jaką nazwą tego szukać
Teraz wiadomo o co chodzi,mały 2mm dystans miedzy falą a tłoczkiem .Na PW masz wiadowmość

Sprzedam : Czysciutki ori nastawnik HDK z każdą wtyczką wystepujacą w tdi ,Tuningowy komputer 16 i 8 bit ,części do ecu 16 i 8 bit .Uszczelnioną pompę wtryskową do tdi ,wszystkie części do pomp vp37 ,dezaktywuję immo w sterownikach 1,9 tdi 028906021,038906018

ODPOWIEDZ

Wróć do „Silniki Diesla-problemy dotyczące tylko silników”