Nic.Zakłada się i śmigakoVWal Mk2 pisze:I Co wtedy z Tym fantem się robi?

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Nic.Zakłada się i śmigakoVWal Mk2 pisze:I Co wtedy z Tym fantem się robi?
superkasztan pisze:No i wszystkie RA SP 1V JP to te same głowice i bloki.
Blok jest taki sam.To w zaślepkę bloku wprowadzona jest rurkaabrams pisze:ma wyjscie z tyłu na chłodzenie turbo
Pasuje: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=35&t=366645" onclick="window.open(this.href);return false;superkasztan pisze:NIe jestem pewien czy głowica z AAZ pasuje do 1,6 td,
poszukaj na forum bo wiem że są tematy o tym.
Muszę poszukać po okolicznych wiochach, pewnie jest jakiś mechanik który się tego podejmiekret077744 pisze:korbowód skrócisz
To wiem, tylko nie wiedziałem cz to spowodujekret077744 pisze:musisz zmierzyc wystawanie tłoków ponad blok. Po tym dobierasz grubość.
kret077744 pisze:Jesli dasz za cienką to tłoki pocałują zawory lub jak kto woli odwrotnie![]()
miałem na myśli że samemu możesz rozciąć, skrócić i krotsze kawałki na śline skleićMuszę poszukać po okolicznych wiochach, pewnie jest jakiś mechanik który się tego podejmie
Śruby, uszczelniacze trzonków zaworów, simering wałka rozrządu, uszczelki pod kolektory i uszczelka pod pokrywę już mam kupionekret077744 pisze:pamiętaj o nowych śrubach... stare mogą zrobić sie dłuuuuuugie...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości