regenerowana turbina - Bora 1.9 TDI PD [ AJM 116PS]
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Lukas-182
- Sprzedawca
- Kontakt:
Ło matko !!! co to ma być !! Po obejrzeniu filmiku omal nie padłem, no gościu chyba łożyskowania tam nie wstawił, bo luz masakryczny, jestem pełen podziwu, że wirnika nie urwało Nie ma co, ale anty reklama tamtego zakładu musi być, bo to co odwalili to woła o pomstę do nieba, oby jak najmniej takich cwaniaków ;/ Pakuj i odsyłaj ją, nie czyść, itp, ładnie, szczelnie zapakuj i odeślij, bo to nie może być aby klient tak szybko zajeździł turbinę, ewidentna wina "fachowca" od regeneracji, bo zniszczenia straszne, nawet jakby nie było smarowania to taki luz nie powstanie na wirniku, bo wtedy wirnik po prostu się zapieka i pęka...
Co do zakładów to z czystym sercem polecam zakład w Mielcu, ogłasza się także na Allegro ale turbinki regenerowane w tym zakładzie swoja jakość trzymają...
Co do zakładów to z czystym sercem polecam zakład w Mielcu, ogłasza się także na Allegro ale turbinki regenerowane w tym zakładzie swoja jakość trzymają...
A kolega u którego montowałeś turbinę ma zarejestrowany zakład? To ważne bo jeśli będą chcieli się wymigać od gwarancji to pierwsze pytanie jakie padnie : "Gdzie była montowana turbina?". Mogą wmawiać, że uszkodzenie powstało z powodu niewłaściwego użytkowania itd itp. Może czekać Cię trochę walki z tymi "fachowcami".
-
- Nowicjusz
Re: regenerowana turbina - Bora 1.9 TDI PD [ AJM 116PS]
Bardzo mi, przykro, że za tradycyjną flaszkę kolega Panu taką kosztowną wymianę zrobił! Ludzie nie czytacie kart gwarancyjnych a chcecie cudów! Kolego lepiej zmień mechanika a może sam byłeś tym mechanikiem i teraz szukasz kozła ofiarnego! Takie zdjęcia nie robią na mnie wrażenia, każdy fachowiec to oglądając zna przyczynę jej uszkodzenia. Widać tylko, że jedyne na czym się znasz to pisanie. I tak na przyszłość proszę wejść na naszą stronę internetową i zapoznać się z zasadami wymiany turbosprężarki http://www.turbo-sprezarki.info" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Robi się ciekawie
To może fachowiec oświeci nas co było przyczyną uszkodzenia
To może fachowiec oświeci nas co było przyczyną uszkodzenia
inter-turbo, Co do tych waszych zasad wymiany i eksploatacji turbiny, to w niektorych kwestiach lekkie przegięcie.
User
-
- Użytkownik
- Silnik: AHF
- Kontakt:
Re: regenerowana turbina - Bora 1.9 TDI PD [ AJM 116PS]
No chyba was tu poniosło z tymi waszymi zasadami. Ewidantnie dowalone turbo przez zastosowanie lub złe zmontowanie nieodpowiednich części. Jak wiadomo takie uszkodzenie jak u kolegi nie powstaje po 2 km. Jak wiadomo ze wykrecacie sie sianem ze wy zawsze jesteście najwspanialsi i wasza paprocka robota jest zawsze najlepsza. A moze powiecie mi jakich firm macie części zamienne do napraw turbin. Strasznie jestem tego ciekaw. Moge z wami na ten temat wejśc w bardzo szeroką debate.inter-turbo pisze:Bardzo mi, przykro, że za tradycyjną flaszkę kolega Panu taką kosztowną wymianę zrobił! Ludzie nie czytacie kart gwarancyjnych a chcecie cudów! Kolego lepiej zmień mechanika a może sam byłeś tym mechanikiem i teraz szukasz kozła ofiarnego! Takie zdjęcia nie robią na mnie wrażenia, każdy fachowiec to oglądając zna przyczynę jej uszkodzenia. Widać tylko, że jedyne na czym się znasz to pisanie. I tak na przyszłość proszę wejść na naszą stronę internetową i zapoznać się z zasadami wymiany turbosprężarki http://www.turbo-sprezarki.info" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam
ZC