Spalanie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
damiano1987, to kompromisem bedzie g 40 a tak wogole mam pytanie do gazikowcow po odpaleniu odrazu wam wchodzi na ssanie czy stopniowo bo mi tak odpalam przegazowka bo by zgasl wchodzi na 1100 stopniowo do 1600 potem spada stopniowo i przy 55 ctopniach sie wylacza ssanie jak to u was wyglada???
Ostatnio zmieniony sob maja 01, 2010 15:54 przez Morton;], łącznie zmieniany 1 raz.
- Paweł Marek
- V.I.P.
mialem pierburga 2e3 gosc mi wymienil i z tego co widzialem jest chyba ten sam bym musiał oblukac dokladnie ale tez pierburg jak robiłem pape paliwa byl czyszczony teraz chodzi ladniej ale dalej na luzie są przydlawki na gazie lepiej chodzi ale za to słabiej idzie no i z tym saniem to mialem rarytasy od zawsze. bym musial jechac do kogos kto sie konkretnie zna na gaznikach i mi pozodnie wyreguluje a nie aby przytnie w .... albo zrobi zeby aby chodzilo.
Ostatnio zmieniony ndz maja 02, 2010 11:45 przez Morton;], łącznie zmieniany 1 raz.
Witam odświeżam temat
Witam chyba znalazlem winnego spalaniu mejego golfa . po wymianie przewodów filtrow ,oleju spala jeszcze wiecej niz wczesniej . za 70 zl zrobilem 76 kilometrow. wczoraj sprawdzalem filtr powietrza czy nie na łapal syfu i odpalilem golfa i zauważylem ze z gaznika sie dymi jak dodam gazu i chlapie paliwem we wszystkie strony z tej dzi€ry z klapka
jak to naprawic i co tam moglo sie zwalic?? znajde gdzies w okolicy zamoscia jakiegos fachowca od gazników??
Pozdrawiam
jak to naprawic i co tam moglo sie zwalic?? znajde gdzies w okolicy zamoscia jakiegos fachowca od gazników??
Pozdrawiam
http://www.surfbar.pl/ref=7992