Czerwona lampka w radiu Alpha.
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Dokładnie tak jak mówisz Qto, musi być oryginał, beta to już byłby mod! W moim samochodzie (CL Europe) była VW alpha, tak wynika z naklejki w bagażniku (kody wyposażenia) oraz prospektu i tak jest, na pewnej stronie w necie z wersjami golfów jest błąd i piszą, że w CL Europe była beta, nieprawda, była alpha na 100%.Qto pisze:truckman, tu chodzi o to że alpha była oryginalnie w tym aucie, zmiana na betę to już mod...a henio8 modów nie robi
Truckman, beta IV czyli ta z mk3 nie obsługuje zmieniarki, gamma ją obsługuje.
Ostatnio zmieniony pn kwie 19, 2010 21:26 przez henio8, łącznie zmieniany 4 razy.
VW Golf, CL, wersja specjalna "Europe", 1995r., 1.6 AEA, benzynowy.
- ryszard.derbich
- Mały gagatek
- Auto: VW Golf III CL 1.4 KAT 1993
- Silnik: ABD
- Kontakt:
Czerwona lampka w radiu Alpha.
Teoretycznie przy prawidłowym podłączeniu fabrycznej instalacji od zasilania dioda powinna mrugać po wyciągnięciu kluczyków ze stacyjki.
Ja swoją mogę uruchomić bez kluczyków i na czas uruchomienia dioda przestaje migać. A z tego co wiem to po dłuższym czasie przestaje migać po 14 dniach.
Ja swoją mogę uruchomić bez kluczyków i na czas uruchomienia dioda przestaje migać. A z tego co wiem to po dłuższym czasie przestaje migać po 14 dniach.