jak powinien być założony pasek napędzający pompe wodną
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
ja też przerabiałem, i twierdzę jak zawsze, pompy sa takie same do diesli , 1.8 i 2.0 oraz kilku innych z mk3. Jeśli twierdzisz inaczej podaj konkretne numery różnych pomp.
Ostatnio zmieniony śr lut 03, 2010 19:25 przez Paweł Marek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
A widziałeś żeby pasek klinowy był założony na kole tak jak sugerujesz czy jest pod kołem zaznaczam pasek klinowy.Wszystkie pompy są jednakowe czy diesel czy benzyna.roger18sx pisze:ja juz to przerabiałem i jest tak ze wszystkie silniki benzynowe maja odwrotnie niz na zdjeciu a 19 diesle i td maja odwrotnie bo niby pompy w dieslach maja łopatki odwrotne niz w silniku benzynowym. tylko zalezy jaka ktos tam pompe włozył bo fizycznie da sie je zamieniac i zamontowac.
-
- Gadatliwa bestia
nowych rzeczy się można dowiedzieć na forum nie koniecznie prawdziwym.
tak jak we wcześniejszym poście dałem przykład golfa mk2 gdzie był pasek klinowy, niepotrzebnie ten temat jest ciągle wałkowany.roman58 pisze:A widziałeś żeby pasek klinowy był założony na kole tak jak sugerujesz czy jest pod kołem zaznaczam pasek klinowy
Ostatnio zmieniony śr lut 03, 2010 21:34 przez gracek1906, łącznie zmieniany 1 raz.