flatron316,
tylko zapomniałeś napisać o skutkach ubocznych stosowania samostartu.
nie odpala
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- flatron316
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- flatron316
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
mam to samo, rozrusznik kręci, aku mam dobry, a auto nie pali
za pierwszym razem z rana np dziś załapał ale przy naciskaniu gazu, po chwili spadł z obrotów i potem po około 20min prób odpalania poddałem się :/
palnę na benzynie, przepustnica czyszczona była 2 miesiące temu, robiona adaptacja, przy mniejszych mrozach nie ma problemu, nie mam pojęcia o co chodzi, pewnie będę musiał do mechanika zaholować go :/
[ Dodano: Nie Gru 20, 2009 16:20 ]
ok odpaliłem go
stał około 1h w ogrzewanym garażu, dodatkowo dolałem denaturatu, tak 2/3 małej butelki na 1/4 zbiornika
kręciłem trochę czasu i załapał, tak jak by paliwo zaczęło do niego dochodzić
mam nadzieje że jest to wina paliwa, a nie czegoś innego, ale dobrze że odpalił
za pierwszym razem z rana np dziś załapał ale przy naciskaniu gazu, po chwili spadł z obrotów i potem po około 20min prób odpalania poddałem się :/
palnę na benzynie, przepustnica czyszczona była 2 miesiące temu, robiona adaptacja, przy mniejszych mrozach nie ma problemu, nie mam pojęcia o co chodzi, pewnie będę musiał do mechanika zaholować go :/
[ Dodano: Nie Gru 20, 2009 16:20 ]
ok odpaliłem go
stał około 1h w ogrzewanym garażu, dodatkowo dolałem denaturatu, tak 2/3 małej butelki na 1/4 zbiornika
kręciłem trochę czasu i załapał, tak jak by paliwo zaczęło do niego dochodzić
mam nadzieje że jest to wina paliwa, a nie czegoś innego, ale dobrze że odpalił
Były w kolorze czarnym: Mk1 Cabrio 81', Mk1 Cabrio Sportline, Mk3 GL 1.8, MK3 GTI 2.0, Mk4 GTI ARL, Lupo SDI 1.7
Jest w kolorze czarnym Audi TT 1.8
Jest w kolorze czarnym Audi TT 1.8