Nie pamiętam w którym temacie pisałem czy tymt0mal pisze:Za gruby, za wysoki, i niebardzo jest do czego przykręcić, najłatwiej jest dać go przed chłodnice, trzeba trochę cofnąć mocowania.

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Ale tak to ładnie weszło tylko przy aku z rurami się bawiłeś? i od czego orurowanie wziąłeś i ile kasy na to poszłoMichaś_1977 pisze:ie pamiętam w którym temacie pisałem czy tym,czy w tym co t0mal, podał link,ale z montażem przed chodnicą zeszło mi coś ok.2h
Jak zmienię pompę i dam IC-ka to nie będę musiał zająć się końcówkami wtrysków czy trzeba będzie je podkręcić?t0mal pisze:We wtryskach zmieniasz zame końcówki, ale jak masz orginalne zdrowe to nie ruszaj, ciężko dostać dobre końcówki.
Tak,aku jest trochę cofnięty i chłodnica prawą stroną też cofnięta 2-3cm w stronę altka.maniek8855 pisze:Ale tak to ładnie weszło tylko przy aku z rurami się bawiłeś?
Dałem 2 kolanka z układu chłodniczego z Lublina lub Żukamaniek8855 pisze:i od czego orurowanie wziąłeś i ile kasy na to poszło
To zależy na jakie moce się nastawiasz,ale tak czy owak IC nie zaszkodzimaniek8855 pisze:I jeszce pytanie jak dam wtryski od sb i grzyba do pompy o bez ic-ka się raczej nie obędzie?
Bardzo dobra.maniek8855 pisze:I cena 120zl za Ic-a od mastera jest ok?
Ja zajechałem 2 pompy bo nie zmieniłem wtrysków.Wtryski od 1V mają słabą wydajność i pewnie dlatego...maniek8855 pisze:Jak zmienię pompę i dam IC-ka to nie będę musiał zająć się końcówkami wtrysków czy trzeba będzie je podkręcić?
Też znalazłem IC-ka od Mastera w dobrej cenie ale nie wiem jak z wielkością teraz bo jak się trafi ten większy i nie wejdzie to lipa będziejarekkoval pisze:maniek8855, ja za swoj IC dalem 150zl z dostawa do domu-kupilem najtanszego na allegro
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości