wrde nie wiem czy zmęczony jestem już za bardzo bo od p[onad 50 godzin nie spałem czy jaka cholera ale nie wiem co tam na czerwono zaznaczone jest jak dalej widzę jakies coś do tego niby niepotrzebnego kondensatora.edzio pisze:też wrzucam poprawiony schemat (zaznaczone na czerwono tak jak powinno byc)
upgrade zapłonu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
Paweł Marek, edzio, mam cewkę taką jak ma być. Cały aparat zapłonowy z modułem,cewką i wiązką zanabyłem jakis czas temu na szrocie.
Ostatnio zmieniony pn wrz 28, 2009 23:54 przez bandyta mk1love, łącznie zmieniany 1 raz.
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
Kondensator nie jest zupełnie potrzebny.
Na czerwono, poza obrysem czujnika Halla Kolega Edzio dopisał poprawne piny na czujniku Halla z których mają iść kable na określone piny w module, inaczej niż w tym schemacie z linku Kolegi Bandyta mk1love; należy rysunek dobrze powiększyć i różnica będzie widoczna. Tak już w skrócie, zamienili w Scirocco Team Portal 1 z 3!
Przepraszam, że w zasadzie powtarzam to samo, nie odświeżyłem stronki! Ale może sprawa stanie się przez to oczywistsza!
Na czerwono, poza obrysem czujnika Halla Kolega Edzio dopisał poprawne piny na czujniku Halla z których mają iść kable na określone piny w module, inaczej niż w tym schemacie z linku Kolegi Bandyta mk1love; należy rysunek dobrze powiększyć i różnica będzie widoczna. Tak już w skrócie, zamienili w Scirocco Team Portal 1 z 3!
Przepraszam, że w zasadzie powtarzam to samo, nie odświeżyłem stronki! Ale może sprawa stanie się przez to oczywistsza!
Ostatnio zmieniony wt wrz 29, 2009 00:37 przez Zico63b, łącznie zmieniany 1 raz.