patrz....a mnie się udawało za każdym razem...majekMK2 pisze:bo kleszczykow nie mam tylko srubokretami wkladałem

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
patrz....a mnie się udawało za każdym razem...majekMK2 pisze:bo kleszczykow nie mam tylko srubokretami wkladałem
ok jutro zajade po kleszczykimate64 pisze:długie szczypce do segera kupisz w castoramie za około 9 zeta, w innych sklepach metalowych też powinni mieć. Tylko zwróć uwagę żeby sprzęt był w miarę porządny np covala, bo inaczej kupa.
no dokladnie leciały to musze jutro jeszcze sprubowac krzyzakowymi moze lepiej pujdzie jak sie nie uda to jade po kleszczeLeon_Wechtel pisze:patrz....a mnie się udawało za każdym razem....fakt ,ze nerwy ze stali trzeba miec bo h**e i k***y leca pod nosem nierzadko....
z segerami i tak jest problem ,żeby je włożyc w tę ograniczoną przestrzeń,choc zależy od metody jaka wciska się sprężynę...dobrze się to robi dwoma cienkimi długimi wkrętakami krzyżakowymi
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości