witam ponownie
jesli chodzi o to miejsce w szeregu to jak juz kiedys tez pisalem nie spodziewam sie ze zwine asfalt moim samochodem:)
a jesli chodzi o te predkosci maxymalne to po tym co tu czytam to wydaje mi sie ze wszystkie one (ABD)zachowuja sie podobnie tylko niektorzy inaczej rozumieja temat przyspieszania i predkosci maxymalnych, ja probuje robic to w warunkach ze tak powiem trudnych: szersze opony, jazda po prostej a nawet pod male wzniesienie czesto pod wiatr i z kilkoma osobami na pokladzie no i lpg, inni jada ze zgorka i oczywiscie z wiatrem a czesto na Pb98.
tak czy inaczej posiadaczem golfa jestem od niedawna i prawde mowiac spodziewalem sie wiecej po tym samochodzie, moze to za maly silnik, moze to przyzwyczajenie do poprzedniego samochodu ktory wydawal sie bystrzejszy, a moze to poprostu marudzenie ale wniosek nasuwa mi sie taki ze golf to calkiem fajny samochod ktory troche za duzo pali i nie jedzie za szybko(przy czym nie przyspiesza tez jakos rewelacyjnie). moze obrazam kogos tymi stwierdzeniami, jesli tak to sory ale to moje zdanie(mozliwe ze tylko moje)
jeszcze raz dziekuje wszystkim za zainteresowanie rozpoczetym tematem i oczywiscie podrawiam zyczac osiagow