Musi być jakieś odpowietrzenie i to będzie wina właśnie tego,bo jak kolega pisze,że zaczęło teraz lać w innym miejscu,to nic innego,jak to,że ciśnienie nie ma którędy ujść.czyś pisze:O ile w MK4 jest odpowietrznik skrzyni (przypuszczam że tak) to zobacz, czy nie jest ubłocony lub niedrożny z powodu jakiegoś syfu.
Wyciek z skrzyni na półosi
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
aha no w sumie to ma sens moze sie coś przytkało. Ma ktoś może jakiś rysunek albo zdjęcie konkretne gdzie to może byc?? bo czasami ciężko coś tam znalesć
[ Dodano: 10 Lip 2009 23:16 ]
Sprawdziłem i odpowietrznik jest ok:) Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły co do tego przypadku??bo dosłownie olej mnie zaleje
[ Dodano: 13 Lip 2009 23:13 ]
Odświeże troszeczke temat...może ma ktoś jeszcze jakiś pomysł??albo podobny przypadek??
Może to kapie z innego miejsca bo ostatnio zauważyłem że niedaleko przepiustnicy i korka wlewu oleju troche ten plstikowy przewód puszcza..Jest możliwosć żeby to kapało az pod auto??
[ Dodano: 10 Lip 2009 23:16 ]
Sprawdziłem i odpowietrznik jest ok:) Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły co do tego przypadku??bo dosłownie olej mnie zaleje
[ Dodano: 13 Lip 2009 23:13 ]
Odświeże troszeczke temat...może ma ktoś jeszcze jakiś pomysł??albo podobny przypadek??
Może to kapie z innego miejsca bo ostatnio zauważyłem że niedaleko przepiustnicy i korka wlewu oleju troche ten plstikowy przewód puszcza..Jest możliwosć żeby to kapało az pod auto??