ygd pisze:..:VoyteQ:.. pisze:ygd, heh to ja już nic nie wiem z tego... Tobie na jedne drzwi zeszły 2 warstwy i wyszło 2 metry2 a mi powiedzmy że 4 watstwy i wyszło niecale 1.5 m2 hehe
to albo ja albo Ty coś źle liczymy...
24 sq ft dokładnie miałem. Po przeliczeniu jest to 2.27m kwadratowego. Tyle poszło na parę drzwi.
No ale nie wiem jakim cudem ty dałeś dwie czy trzy warstwy od zewnątrz, skoro mi po jednej boczek się nie chciał zapiąć, musiałem oryginalną matę wyrzucić.
Przepraszam że robie OT, ale mam jedo pytanie gdyż posaidam 6 mat dynamata z Bulka, sprowadzanych z US.
I tutaj mam 1 pyt które mnie nurtuje, bo często widze że podczas oklejania drzwi ludzie dzielą maty na mniejsze części. I nie wiem czy robią to specjalnie, czy tylko dlatego że mieli mniejsze maty 50x50.
Bo ja chciałbym jeśli się da jaknajwiekszą część mat nie dzielić lecz przyklejić w całości i czy to jest poprawne rozwiązanie?
2 pyt. Czy używając dynamta, na krawędziach łączeniowych 1 a 2 maty powinienem uzyć jakieś pasty głuszeniowej, czy jest to zbędne i nie potrzebne?
Knowing is not enough, We must apply. Willing is not enough, We must do..
Alpine 9835
Sony XM3040F
u-Diemension Jr. Mid 6 + Pro XT2
Audison VR 209
Cerwin Vega 104