[ Dodano: Pią Paź 07, 2005 7:21 pm ]
no i wlasnie wrocilem od mechanika bo postawilem na fachowosc i chcialem wyeliminowac moj blad no sprawa sie ma tak po zajechaniu do niego silnik rozgrzany chcialem zobaczyc jakie maja luzy no i kazdy mial z 1 mm luzu wszystkie uginaly sie wlozylem ten drugi kpl zareklamowany no i TO SAMO koles sprzedaje jakies ferelne popychacze co ja sie mam z tym to SZOK cykaja wszystkie one musza miec wade jakas te stare trzymaly olej a te co dzis wyjelem z silnika zachowoja sie tak jak te nowe nie trzymaja oleju i tloczek sie ugina wypychajac olej z dziurki mam nadzieje ze facet ktory mi je sprzedal bedzie honorowy i odda kase juz 3 raz takiego bledu nie zrobie jak kupienie u niego popychaczy dzieki wszystkim za poswiecony czas POZDRAAWIAM
[ Dodano: Nie Paź 09, 2005 9:16 pm ]
dodam jeszce ze sprzedawca tych popychaczy zastrzega sie ze sa one dobre i niechce mi zworcic pieniadze (typowe) wiec stwierdzilem ze trzeba mu uprzykrzyc troszke sprzedaz przez internet i zamieszcze dobra reklame tutaj podajac jego profil http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=2001396 nie kupujcie u niego tych popychaczy przynajmniej to ma zj..... i nie jest lojalny jesli chodzi o ten temat powiedzial mi ze te popychacze ma prosto z fabryki vw w skrzyni po 1000 sztuk i leza luzem a moj samochod nie ma na tyle cisnienia zeby nabic olej do popychaczy a ja cisnienie mam wporzadku i tak w kolko z nim
[ Dodano: Sob Paź 15, 2005 6:54 pm ]
no i jak podejzewaliscie zle popychacze drugi kpl. wyciagnelem i mialy 1 mm luzu wsadzilem tez INA ale calkowiecie innaczej wygladaly tloczek stawial opor pod naciskiem palca wsadzilem je poczekalem z 40 min pokrecilem walkiem przed rozruchem i odpalilem to bylo COS