VW Scirocco TSI
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- Alvaro_
- Niskopodłogowiec
- Auto: Leon Fr
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
auto autem ale Kierowniczka
teraz bankowo wpadne na kawe do Ciebie
autko cudne co tu duzo mówic... moze kupie sobie takie za jakies 10-15lat jak juz bedzie mnie na nie stac
teraz bankowo wpadne na kawe do Ciebie
autko cudne co tu duzo mówic... moze kupie sobie takie za jakies 10-15lat jak juz bedzie mnie na nie stac
Ostatnio zmieniony wt kwie 07, 2009 22:40 przez Alvaro_, łącznie zmieniany 1 raz.
- esox lucius
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- woyteck
- Ma gadane
- Kontakt:
to nie fejk, znam osobiście kierowniczkę,_asmo_ pisze:oby to nie byl fejk, bo takie auta, z takimi kierowniczkami, to nie lada okaz i rarytas, hah
zmieniła autko na słabsze ale za to jakie piękne
było MK3 1Z 116ps 284Nm - zrobiłem 130 000km bez awarii !!! auto nie do zdarcia
w oczekiwaniu na spadek cen MK6/SuperB
w oczekiwaniu na spadek cen MK6/SuperB
woyteck, no na przyklad sąsiad moj mnie zna wygladam tak jak na zdjeciu a fotke dałam bo mnie inne kierowniki molestowały o swoje zdjecie;) dziekuje wszystkim za wpisy:D ciesze sie ze sie podoba no troszke słabsze golfer mial 170 koni a ten 160 jednak brakuje mu napedu na 4 koła i to bede wszem i wobec mówic
podwójnie miłe i piękne zjawisko :>
viewtopic.php?f=87&t=592196 NAJTAŃSZY PROJEKT W POLSCE!! 1500 PLN PROJEKT!!
https://www.facebook.com/1500plnprojekt/
viewtopic.php?f=88&t=428497 Moje kochane EX cabrio
https://www.facebook.com/1500plnprojekt/
viewtopic.php?f=88&t=428497 Moje kochane EX cabrio
a dlaczemu te foty, moje, które zrobiłem są fajniejsze
Pozdro,
Pozdro,
Audi A4 B9 CMYC - Daily drive
MK3 Variant ARL++ Daily Drive 23XKM4XXNm - był...
MK3 VR6 ABV Syncro US - był... ale już nie ma...
Stowarzyszenie Volkswagen Klub Polska #411
po 1 kupic golfa IV_asmo_ pisze:a co trzeba robic, zeby miec taka fure w wieku 21 lat?
po 2 dołożyc do golfa zeby go naprawic ok 20 tys
po 3 owy golf coraz bardziej ciagnie po kieszeni własciciela czyt. tate mojego, ktory nie jest wzorem spokoju (po ktoryms razie nie mowilam nawet ze cos sie zepsulo bo wiedzialam co bedzie)
po 4 znalazł sie kupiec na golfa mimo ze nie chcialam sprzedac
po 5 sprzedac golfa
po 6 kupic auto z salonu ktore w ciagu roku sie nie zepsuje chyba ze wpadniesz w dziure a jedyna kase jaka wylozysz na nowe auto to przeglad i wymiana filtrów i oleju a nie co 15 km jak nie łozysko jak nie piasta jak nie drazek kierowniczy z prawej strony jak nie drazek kierowniczy z lewej strony jak nie cieknie z głowicy silnika jak nie to jak nie tamto itd itp... stwierdzilismy ze takie wyjscie bedzie najlepsze...a nie protestowałam ...bo zepsutego auta juz do porzadku nie doprowadzisz a w sumie golf kosztowal ze wszystkim tyle co nowe auto
Ostatnio zmieniony śr kwie 08, 2009 16:50 przez BebOOczek, łącznie zmieniany 1 raz.