Migająca kontrolka świec żarowych
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
w chwili obecnej jest ok. Jutro polecę przeczyszczę styki od czujnika stopu i zobaczy jak to będzie wyglądało. Z tego co wiem takie mruganie może tez świadczyć o innych usterkach wiec moje pytanie co do jazdy z mrugającą kontrolka dotyczyło właśnie tych innych usterek np wtryskiwacza. Ale wiem że źle sprecyzowałem pytanie odnośnie jazdy z tą awarią..
- gregoryb1
- vel Młody
- Kontakt:
Gdyby były inne usterki to pewnie byłaby jakas reakja samochodu jak np przerywanie.
U mnie jak miagło to autko momentemi przerywało a vag pokazał "kolektor dolotowy -zwarcie na masie lub przerwa"
Ja z takim przerywajacym silnikiem jezdiłem ok 1000km zanim znalazłem przyczyne ale to zawse był strach ze zostane w trasie.
U mnie jak miagło to autko momentemi przerywało a vag pokazał "kolektor dolotowy -zwarcie na masie lub przerwa"
Ja z takim przerywajacym silnikiem jezdiłem ok 1000km zanim znalazłem przyczyne ale to zawse był strach ze zostane w trasie.