MK3 Joker?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- upatol
- JOKER - BLUE
- Kontakt:
mam dokładnie takie siedzenia
no niestety moj nie ma immo a nawet centralnego -_- no i szyb elekt. rowniez nie posiada trzeba bedzie troche wydać na to ale warto miec;]
no niestety moj nie ma immo a nawet centralnego -_- no i szyb elekt. rowniez nie posiada trzeba bedzie troche wydać na to ale warto miec;]
Ostatnio zmieniony ndz lut 01, 2009 19:50 przez upatol, łącznie zmieniany 1 raz.
Panowie czy z tym jokerem jest coś nie tak czy mi sie wydaje ze na tylnych słupkach powinno być sygnatura JOKER-a?
a tu jakoś słabo licuje maska z błotnikiem jakas taka pofalowana
krzesła jak od jokera
jutro chyba sie przejade go luknąć martwi mnie tylko to że już na foto widać że jest poddpicowane
antena zamiast na dachu jest w przednim błotniku w 97r?????????
a tu jakoś słabo licuje maska z błotnikiem jakas taka pofalowana
krzesła jak od jokera
jutro chyba sie przejade go luknąć martwi mnie tylko to że już na foto widać że jest poddpicowane
antena zamiast na dachu jest w przednim błotniku w 97r?????????
Ostatnio zmieniony ndz lut 01, 2009 22:52 przez Fahoo, łącznie zmieniany 5 razy.
No niestety, naklejek nie ma.
[ Dodano: Nie Lut 01, 2009 9:57 pm ]
Ja też mam antenę w błotniku. Co do naklejek, to po prostu sprawdź czy w tym miejscu nie miał dzwona. Często jednak są one po prostu usuwane.
Gdyby był walony w tył to raczej nikt nie bawi się w wsadzenie lamp ori smoked i przyklejanie ponownie znaczków, jeden napis z tyłu też jest.
Stawiam więc że niemiec po prostu zerwał naklejki.
Ja swoje też usuwam, bo z Jokera już nie wiele u mnie zostało.
[ Dodano: Nie Lut 01, 2009 9:57 pm ]
Ja też mam antenę w błotniku. Co do naklejek, to po prostu sprawdź czy w tym miejscu nie miał dzwona. Często jednak są one po prostu usuwane.
Gdyby był walony w tył to raczej nikt nie bawi się w wsadzenie lamp ori smoked i przyklejanie ponownie znaczków, jeden napis z tyłu też jest.
Stawiam więc że niemiec po prostu zerwał naklejki.
Ja swoje też usuwam, bo z Jokera już nie wiele u mnie zostało.
mam miernik magnetyczny ,wiec działa jak działa ale zawsze na cos naprowadzi
Ostatnio zmieniony ndz lut 01, 2009 23:12 przez Fahoo, łącznie zmieniany 1 raz.
- upatol
- JOKER - BLUE
- Kontakt:
Fahoo, tak z ciekawosci jaki silniczek i wyposazenie ma ten joker? no i jaka cena?
Ja mam antenke na dachu o ile dobrze pamietam
Ja mam antenke na dachu o ile dobrze pamietam
Ostatnio zmieniony pn lut 02, 2009 08:53 przez upatol, łącznie zmieniany 1 raz.