chyba nie mówisz o lanosiepromyk5 pisze:moje pytanie o przerobki wynika z kilkuletniego starzu jazdy ostra i szybka beznyna
Golf 3 SDI z `92 roku 95KM
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
E tam opowiadacie ostatnio w jakiejs gazecie (GT ?) przeczytalem o CC z silnikiem 1.2 + turbo = 139KMpaolo pisze:mielismy nie smiac sie i nie komentowac !Rapix pisze:chyba nie mówisz o lanosiepromyk5 pisze:moje pytanie o przerobki wynika z kilkuletniego starzu jazdy ostra i szybka beznyna
P.S. Przytocze cytat z filmu "brawurowa jazda samochodem marki fiat cc "
A co do tematu jak kolega wziol z takim silnikiem to powienien wiedziec ze to bedzie sie wleklo ale przynajmniej malo pali i dluuuga jazda na tym silniku.
no i wrocilem znad pieknego bałtyckiego morzaA co do tematu jak kolega wziol z takim silnikiem to powienien wiedziec ze to bedzie sie wleklo ale przynajmniej malo pali i dluuuga jazda na tym silniku.
przejechaliśmy ponad 800 km i auto - SPRAWOWAŁO SIE REWELACYJNIE!!!!!! Faktycznie pali 5 litrów na 100 jak mówił sprzedający, nic tylko lac i jechać
[ Dodano: Sro Sty 24, 2007 22:26 ]
O Lanosie? Coż - lanosem też można pocisnąć. Dobre paliwo, puste auto i wiooo Oczywiście nie jest to np. Honda Acord 1.9 z 99 roku mojego szefa. Tym to dopiero jest frajda jeździć Już trochę nią nakręciłem kilometrów i jestem pod wrażeniem - 8 letnie auto z chodzi jak nowe. Dla mnie bomba A po pracy wracam kochanym klekotem omijając z dala CPNRapix pisze:chyba nie mówisz o lanosiepromyk5 pisze:moje pytanie o przerobki wynika z kilkuletniego starzu jazdy ostra i szybka beznyna
:)