ratunku wycieraczki stoja
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Ma gadane
- Buwik
- Mały gagatek
- Kontakt:
Manetki nie mają ic do rzeczy w tym przypadku, zwarcie jest ale napewno nie przy manetkach silniku tu tkwi problem albo na kablach u mnie było podobnie kable były wy*****ne i robiły zwarcie zmieniłem i wszystko gites fajowsko wszystkie wycieraczki i spryski działają bez problemu.
[size=167]>>>>>[/size] [size=167][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=168742]Mój Gofferek[/url][/size] [size=167]<<<<<[/size]
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć 50km/h w zabudowanym :)
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć 50km/h w zabudowanym :)
no po wizycie u pana doktora
jednak bezpiecznik dalej wywala prze załaczeniau spryskiwacza pan doktor powiedział zebym kupiła manetke!no cóż zobaczymy moze sie pobawie w czyszczenie
ale wentylator naprawiony został usunięty jeden kabelek w przekazniku i jest ok!! no jak sie bawic to odrazu wymiana linki sprzęgła
ten mó golf jak dziecko ciagle kasa!!!
jednak bezpiecznik dalej wywala prze załaczeniau spryskiwacza pan doktor powiedział zebym kupiła manetke!no cóż zobaczymy moze sie pobawie w czyszczenie
ale wentylator naprawiony został usunięty jeden kabelek w przekazniku i jest ok!! no jak sie bawic to odrazu wymiana linki sprzęgła
ten mó golf jak dziecko ciagle kasa!!!