zajac pisze:widze ze masz to samo co ja mialem (palil 45 na 100)tego sie akurat pozbylem , u mnie przeszlo po wymianie sterownika i sondy (kupilem bosha) (obejrzyj sonde dokladnie i sprawdz kabel czy sie nie upalil i czy sonda jest dobrze wkrecona - mi wymienili pajace tak ze nie zerwali gwint nie wkrecili sondy do konca i sie upalil kabel i musialem kupic nowa)
sprawdz tez kabel od ekranowania sondy powinien byc dokrecony do pokrywy zaworowej , powinienes go znalesc sedzac kable od wtyczki sondy do instalacji auta
regulator cisnienia jest pod ta plastikowa pokrywa ktora zakrywa wtrysk , regulator to membrana w takim wystajacym klocku do ktorego dochodza kabelki (chyba 3 lub 4)
wielkie dzięki sąnde sam wymieniałem ale o tym co napisałeś nie pomyślałem dziś już zapużno ale jutro mam zamiar sie z tym uporać nawet jak miałbym go po części rozebrać i sprawdzać więc myślę że jutro wieczorem sie odezwę i powiem ze apetyt na picie mu sie zmniejszył ale wszystkim dziękuje za sugestie i czekam na jeszcze jakieś pomysły z waszej strony