Różnica, wybór radia

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Awatar użytkownika
arti.sa
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: arti.sa » wt lut 19, 2008 21:43

Triceq, to kup Kena ;) Narazie to nie możesz się zdecydować czy to nówka czy używane. Do 500 nic rewelacyjnego z nowych nie kupisz. Za to używane już tak. Musisz polować na używkę i być ostrożnym. Ja mając do 500 kupiłbym używkę w dobrym potwierdzonym, sprawdzonym stanie.

Awatar użytkownika
Triceq
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: Triceq » wt lut 19, 2008 22:02

Poluję właśnie cały czas :). Ciężko tak np przez allegro ocenic czy radio jest ok, a z wyglądu bywa różnie, wiadomo ryzyko.

ten model SH9101 wydaję mi się kuszący ale jest to radio z 2003-2004 produkcja więc mam pewne wątpliwości czy radia używki w tej cenie nie byłby konkurencyjne a nawet lepsze. Pozatym istnieje dużo wyższe prawdopodobieństwo uszkodzenia, czy to lasera czy innych rzeczy.

Na co zwrócić uwagę przy zakupie radia używanego?

[ Dodano: Sro Lut 20, 2008 13:44 ]
Zakup dokonany, padło na model w którym przeszkadzał mi tylko, dla innych aż wyświetlacz, czyli JVC KD G 731. Radio gra bardzo ładnie, nie mam odniesienia do wyższych, innych modeli, ale dla mnie super. Upolowałem na allegro piękną sztukę za 350zł więc myślę, że nie jest źle :helm: , dziękuje wszystkim za dobre rady.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”