[ Dodano: 08 Lut 2008 01:24 ]
Forum tworzą ludzie a nie samochodySztomel pisze:a po drugie to to jest forum Golfa
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Forum tworzą ludzie a nie samochodySztomel pisze:a po drugie to to jest forum Golfa
Jakoś w Twoich wcześniejszych postach szukałem tego wyrażenia: podstawowym swiatłem przeciwmgielnym jest lewe, i ni cholery nigdzie go nie widzę !grandilodz pisze:JA Ci tłumacze że podstawowym światłem przeciwmgielnym jest lewe a ty mi mówisz o dwóch Ty mnie rozumiesz ale pojąć nie możesz
no to Ci w Angli (też przecież Europa) mają swoje nieprzepisowo zamontowane z prawej srtonygrandilodz pisze:Każde auto seryjne w europie (chyba po 88 r.) może mieć zamontowane tylko z lewej strony
dzięki za podpowiedź bo ja myślałem, że to forum jest podłączone do każdego ECU w Golfach i to z nimi się komunikujęgrandilodz pisze:Forum tworzą ludzie a nie samochody
To logiczne, że po prawej, bo mają ruch w odwrotną stronę niż u NasSztomel pisze:no to Ci w Angli (też przecież Europa) mają swoje nieprzepisowo zamontowane z prawej srtony
On cały czas upar się i mów o 2 a ja mówię o czym innymTOMMy_VW pisze:grandilodz, wiem o co Ci chodzi i nie wiem czemu Sztomel, tego nie kuma...
Widzę, że sie uparł. Tylko nawet w maluchach jest montowana po lewej stronie i tylko jedna, a jest tak (tak mi się wydaję), że pokazuje, z której strony, np. wyprzedzać. To jest taki obrys, jeśli, np. zaparkujecie po prawej stronie jezdni to załączycie lewe obrysówki (wyciągacie kluczyk ze stacyjki i włączacie lewy kierunkowskaz) wtedy każdy pojazd nadjeżdżający z tyłu będzie wiedział, którą stroną Was ominąć i tak samo jest chyba z tą przeciwmgielną.grandilodz pisze:On cały czas upar się i mów o 2 a ja mówię o czym innym
DokłdnieTOMMy_VW pisze:z której strony, np. wyprzedzać.
Po coś tak to ktoś zrobił, a nie, żeby każdy to przerabiał. Jakby miały być 2 to by wsadzili 2.R3-OWIES pisze:To sie okazało , że jak chciałem wsadzić cały ten "zestaw żarówek" to nie było miejsca w kloszu na tą żarówkę
i to właśnie chciałem przekazać a nie upierać się jak dwaj koledzy wyżej, że tylko jedno i po lewej stronie a montowanie również z prawej to "głupota". Każdy ma prawo wyboru. Ja napisałem, że mam dwa bo tak miałem jak kupiłem samochód i nikomu nie zabraniam tak mieć ani nie mówię, że jest głupi jak ma inaczej.Paweł Marek pisze:to sa przepisy z 2002 roku, jeśli sa aktualne to moga być z tyłu jedno lub dwa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 194 gości