Witam,
udalo mi sie przeczyscic przeplywke i N75 (zalozenie originalnych opasek na wezyki chyba trwalo najdluzej z tego wszystkiego)...przejechalem sie pare km ale roznicy nie czuje (poniewaz jak juz pisalem dotad raz wpadl mi w taki prawdziwy notlauf) jutro wracm do Berlina to go przegonie na autobahnie-tutaj za bardzo nie ma gdzie (ostatnio nie wiele brakowalo i bym zintegrowal dzika z chlodnica).
Logow niestety nie moglem zrobic poniewaz zmarla mi moja kotka i dzien mialem wykreslony z kalendarza.
Zrobie w polowie lutego.
Dzieki jeszcze raz opinie i pomoc,pozdrawiam!
Proszę o ocenę logów, błąd 575. 1Z automat
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
a ja niestety zintegrowałem ostatnio dzika z bokiem mojego passata, a dokładniej to on się zintegrował (do wymiany zderzak, lampa, halogen, błotnik, drzwi kierowcy, listwy z całego boku, maskę udało sie uratować)... a ścierwo dalej pobiegłofiLc pisze: (ostatnio nie wiele brakowalo i bym zintegrowal dzika z chlodnica).
No wlasnie-to jest bol jak ci wyskoczy taki kaban ...dzis wracajac do Berlina dalem mojemu goferkowi w palnik zeby zobaczyc czy czyszczenie dalo jakis efekt..Vmax 170, ale trzeba dodac ze wialo prosto w morde -ostatnio lecial 180!
Jedno pytanie czy kat wtrysku ma wplyw jedynie na odpalanie czy sa jeszcze inne faktory???
(u mnie 65)
Czytalem jak sie go ustawia-tyle ze mam automata i nie wiem jak ustawic kolo zebate zeby dostac sie do tych srubek.....???
Jedno pytanie czy kat wtrysku ma wplyw jedynie na odpalanie czy sa jeszcze inne faktory???
(u mnie 65)
Czytalem jak sie go ustawia-tyle ze mam automata i nie wiem jak ustawic kolo zebate zeby dostac sie do tych srubek.....???
Ostatnio zmieniony pn sty 21, 2008 15:05 przez fiLc, łącznie zmieniany 1 raz.
Meine Variat TDI
[b][url]http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=142122[/url][/b]
[b][url]http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=142122[/url][/b]