Oryginalny autoalarm

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

zyggy
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: zyggy » śr lip 18, 2007 13:57

a ja powiem, że buczy jak szalony na dwa klaksony :okej:

pzdr
zyggy

Awatar użytkownika
Jolero
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: Jolero » śr lip 18, 2007 15:23

Maciuś01 pisze:
damcio151 pisze:zacznie tak wyć , że oszalejesz :P
To jest fajne. Ale jak podchodzą gówniarze i otwieraja zamek (orginał bez większych problemów nawet początkujący opanyje) to alarm jest wyłączony... potem demontują radyjko (JVC KDSH 99 R jak mi go brakuje buuuuuu), potem jak już mają radio to wezmą przeciesz też płyty (coś trzeba słuchać), a póżniej jeszcze moje buty z bagażnika (stare ale akurat je wyprałem więc wyglądały jak nówki) to chYba żeby lepiej uciekać....

Wtedy już alarm fabryczny znacznie mniej się podoba co z tego że wyje jak każdy głupi go wyłączy bezproblemowo....
Mi własnie tak zrobili przed giełdą w lubiuniu, otworzyli srubokrętem pokrzywili wkladke w bebnku szybki wszystkie poszly w dol (pakiet komfort zadzialal w raz z odlaczeniem alarmu :-/) i radyjko poszlo do ludu.... tez przymierzam sie do nowego alarmu, ale niemam koncepcji jaki kupic? moze ktos poratuje nazwą alarmu ktory mau siebie z pakietem komfort u Siebie ??? albo link allegro...?

[b]Dont hate the player, hate the game :] ...
[/b]

zyggy
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: zyggy » śr lip 18, 2007 20:16

mi kolega zamontował coś co zowie się Super Forteca (to nie jest reklama), działa bezproblemowo, mało reklmacji na to jest, komfort w pełni śmiga, chciałem co prawda zrobić sobie osobne otwieranie bagażnika na osobnym kanale, ale nie chciało mi się kabli bo bagażnika ciągnąć, a tak na marginesie to ostatnio kolega montuje o ile pamiętam coś co zowie się Inferno, tylko nie wiem jak to się ma do centralnego pneumatycznego

pzdr
zyggy

Awatar użytkownika
Jolero
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: Jolero » czw lip 19, 2007 08:40

taki o? takie masz piloty?
http://allegro.pl/item213876356_alarm_s ... rteca.html

[b]Dont hate the player, hate the game :] ...
[/b]

zyggy
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: zyggy » czw lip 19, 2007 09:31

no dokładnie taki :okej: , tylko dokupiłem do niego dwustrefowy czujnik mikrofalowy, tak mi zasugerował kolega i w sumie działa ok, ot cuś takiego http://www.allegro.pl/item213589292_czu ... terek.html

pzdr
zyggy

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”