Dziwne objawy szarpania i mulenia w silniku ABF
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Okej też idę w tym kierunku, że do wtrysków nie dociera prawidłowy sygnał (wcześniej zrozumiałem, że mam zepsuty wtrysk i radzisz mi jego wymianę)
Dzięki za wszystkie podpowiedzi, przejże kabelki od sondy lambda ( sama sonda ma 3 miechy dopiero, więc chyba powinna być ok.) i sprawdzę komputer, wtyczki.
Kopułka, palec, cewka, czujnik halla wszystko wymienione w zeszłym roku, zostały przewody, ale podobno cewki lubią czasami się palić.
Czy może cewka w ten sposób niekontaktować??? W razie czego jakiej firmy są najlepsze (do gazu) ?
Dzięki za wszystkie podpowiedzi, przejże kabelki od sondy lambda ( sama sonda ma 3 miechy dopiero, więc chyba powinna być ok.) i sprawdzę komputer, wtyczki.
Kopułka, palec, cewka, czujnik halla wszystko wymienione w zeszłym roku, zostały przewody, ale podobno cewki lubią czasami się palić.
Czy może cewka w ten sposób niekontaktować??? W razie czego jakiej firmy są najlepsze (do gazu) ?
http://www.allegro.pl/item199377640_cew ... anio_.htmldjtom pisze:sam ostatnio sie rozgladałem za beru ale cena zabija (przynajmniej mnie) ok 200 pln :/
Zagazowany KR już sprzedany :( , teraz jeżdzi się ABFem :) Abf czyli Abfahrt
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.