Podłącznie czujnika płynu w zbiorniku płynu spryskiwacza

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

hryniew
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: hryniew » pt lip 25, 2008 12:06

sorki, źle się wyraziłem. Ostatnio kombinuję z licznikiem i tam tylko niezwykły VagTacho... Dlatego VAG COM jest dla mnie zwykły :d

[ Dodano: Pią Lip 25, 2008 19:26 ]
A jeszcze jedno - gdzie mam wpisać tą nową wartość? W której funkcji VAG COM? Jak rozumiem licznik, adaptacja i co dalej??

[ Dodano: Pią Lip 25, 2008 23:58 ]
dobra, poradziłem sobie z tym. Mam natomiast inny problem - zalogowałem sie w nowych zegarach, zgrałem kluczyki z immo i gitara. Jednak nowe zegary nie mają obudowy - muszę wymienić ze starych. Stwierdziłem że to nie jest robota na dziś i chciałem wstawić stare. Okazało się że znów muszę zgrać klucze. Jakież było moje zdziwienie kiedy okazało się, że PIN z przywieszki do kluczy nie pozwala na wejscie w adaptację zegarów. Na przywieszce są dwie naklejki. Pierwsza czarna litera i 6 cyfr. z drugiej strony w dwóch wierszach - w pierwszym dwie cyfry i w drugim 5. Wprowadzam te pięć z drugiego rzędu (zaczynają się od zera) i nic. Jestem pierwszym właścicielem autka więc nikt w nim nie dłubał i nie zmienił PINu. Co jest grane??

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”