Ktorys z tych na gornej fotce, ale chyba to wieszdamcio151 pisze:to ten ??
[ Dodano: Czw Maj 03, 2007 22:29 ]
Ten nizej to oczywiscie od swiec dogrzewajacych plyn...
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
przekaźnik to wiem , ale bezpiecznika jeszcze nie oglądałem , bo jest wszystko ok , więc mogę się jedynie domyślać , że to ten na fotce 2inek01 pisze:ale chyba to wiesz
od świec dogrzewających jest na ścianie grodziowejinek01 pisze:Ten nizej to oczywiscie od swiec dogrzewajacych plyn...
Nie. Bezpiecznik swiec (od komor spalania) jest plastykowy, taki jak zwykle tylko wiekszy. Czerwony 50A, lub naturalny (tak to nazywa ETKA, u mnie jest wlasnie taki) 80A.damcio151 pisze:przekaźnik to wiem , ale bezpiecznika jeszcze nie oglądałem , bo jest wszystko ok , więc mogę się jedynie domyślać , że to ten na fotce 2
a ten na fotce nr 2 , to od czego jest i który to na fotce nr 1 odpowiada za świece żarowe od komór spalania ....inek01 pisze:Nie. Bezpiecznik swiec (od komor spalania) jest plastykowy, taki jak zwykle tylko wiekszy. Czerwony 50A, lub naturalny (tak to nazywa ETKA, u mnie jest wlasnie taki) 80A.
tyle , że ten schemat pokazuje skrzynkę od 1zinek01 pisze:Nie jestem do konca pewien, ale ten z fotki numer 2 byl chyba w starszych 1Y i AZZ (swiece podgrz. komory) , pozniej byl nad przekaznikami.
Napisz do voss z forum Diagtronik. On o tym pisal...damcio151 pisze:Kto mi powie dlaczego w programie VAG-com nie mam blocku 16 , tam sprawdza się te świece...
nr 35damcio151 pisze: i który to na fotce nr 1 odpowiada za świece żarowe od komór spalania
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 115 gości