szybko się odnalazł, nawet znalazł najdroższy hotel w warszawiekarpi78 pisze:KoVal bo Tobie cywilizacja po zlotach nie służy

Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
szybko się odnalazł, nawet znalazł najdroższy hotel w warszawiekarpi78 pisze:KoVal bo Tobie cywilizacja po zlotach nie służy
Piter,pomysł super,przemawia to do mnie,jeżeli termin będzie na wrzesieńPietiapk1 pisze:W Bełchatowie w lesie nikt się nie zgubił, w Szczecinie nikt nie utonął... A na fleku pooglądać dinozaury, przejść się po zwierzyńcu, pojeździć rollercosterem, postrzelać z łuku, ewentualnie jakiś paintball to po prostu zatkanie dziury między piciem a piciemPlus jak dojdzie Ułęż to czasu nie będzie na nudy tak wiele. Chyba, że mamy dosyć ćwiartek z BMKami i zajmujemy się sobą.
Jak by nie patrzeć *upa zawsze z tyłuPietiapk1 pisze:Myślę, że realny termin to koniec czerwca bo 1.przed austrią będzie ciężko o frekwencję, 2.lipiec i całe wakacje z doświadczenia wiemy, że zawsze komuś pasować nie będzie. Ewentualnie bez spiny wrzesień.
Co niektórym wspominałem o Bałtowie niedaleko Ostrowca Św. Kraków 200km, Wawa 160, Rzeszów 150, Szczecin 1000 (w końcu zemsta![]()
zlos pisze:Ktoś tam jeszcze tu jest.
9-13 maja jesteśmy na GTI Treffen w Austrii. Nie widziałem Ciebie na liście...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość