Pokaż nam swój sprzęt!
witam,ja dzis taki zestawik zakupilem.jeszcze na dobre niejest w aucie zamontowany.mysle nad wyslaniem radia do firmy sinad w czestochowie na poprawe ASC,duzo czytalem na ten temat i niewiem czy warto tam slac.niby radio jest mega nie do poznania wtedy..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Linc, wyczytalem ze mozna pokrecic potencjometrem w radyjku.na jakims forum nawet fota jest pokazana.ale sinad pisze ze wklada jakies elementy i cos tam stroi.samemu kręcąc zmieniam prog zadzialania ASC a oni cos tam robią innego jeszcze.zaraz poszukam i wkleje wypowiedz
[ Dodano: Sro Lis 04, 2009 19:44 ]
to nie to ale to samo
http://www.cb-mania.pl/forum/index.php?showtopic=1022
[ Dodano: Sro Lis 04, 2009 19:44 ]
to nie to ale to samo
http://www.cb-mania.pl/forum/index.php?showtopic=1022
Ostatnio zmieniony śr lis 04, 2009 20:39 przez Duber, łącznie zmieniany 1 raz.
- dogu18
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
niechce nikonu robic złej reklamy ale:/ Sinad. zawiozłem do nich mojego Alana 18 na dostrojenie i pzeglad. mieli wyregulowac tor nadawczy i odbiorczy , dostroic w "0" i ogólnie przejrzec dorobiony rf gain. jaki efekt??duber pisze:a wyslałem do SINADu na poprawe asc i rf,zobaczymy roznice jak przyjdzie
radio tylko i wyłacznie dostrojone w 0. zdemontoway rf gain i porwót do seriii. wywalenie oryginalnego filtra kwarcowego 455mhz i wstawienie jakiegos syfu:/ ogólnie jestem na nie
pozdrawiam i mam nadzieje ze jestem odosobnionym wyjątkiem.
dogu18, ten nierobi bledow kto nic nierobi,zapewne jest kilku lepszych i gorszych fachowcow co tam pracuje.coz mialem do wybory dać spawaczowi Jozkowi co dorabia w budce CB na stacji paliw lub im wyslac.bedzie żle odeśle(zareklamuje)ale czytalem na innych forach CB jak chwalą sinad.okaze sie...napisze napewno.
[ Dodano: Sob Lis 07, 2009 15:55 ]
[ Dodano: Sob Lis 07, 2009 15:55 ]
no wlasnie,w johnnym jest to juz ori,wiec moze mniej z tym problemudogu18 pisze:dorobiony rf gain
To prawda co napisałeś, ale według mnie radyjko oddałeś w fachowe ręce. Sam osobiście miałem okazję odwiedzić Sinad w Częstochowie przy ul. Legionów 59 i wierzcie mi, że wszystkie moje radyjka Presidenta, które u nich przestrajałem i przerabiałem, działały i działają do dziś bez zarzutu (w sumie było ich 5). Więc pewnie i Ty będziesz zadowolony z usługi.duber pisze:dogu18, ten nierobi bledow kto nic nierobi
dzis przyszło radyjko z sinadu,jutro opisze róznice
wiec tak radyjko calkiem inne.RF plynniej sie reguluje.ASC nietnie i niewycina w polowie zdania jak ktos sie oddala gadając.duzy plus przerobki.radio juz niejest takim szumofonem.
a zamontowalem je w najbardziej standartowym miejscu
wiec tak radyjko calkiem inne.RF plynniej sie reguluje.ASC nietnie i niewycina w polowie zdania jak ktos sie oddala gadając.duzy plus przerobki.radio juz niejest takim szumofonem.
a zamontowalem je w najbardziej standartowym miejscu
Ostatnio zmieniony sob lis 14, 2009 21:20 przez Duber, łącznie zmieniany 3 razy.
- stepniak.p
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Pierwszy mój zestaw Intek m-110 plus + President Indiana (125 cm):
Aktualnie Uniden 535e + President WA-27 (199 cm):
Aktualnie Uniden 535e + President WA-27 (199 cm):
mk2 1.3 CL ==>1.9TD GTD viewtopic.php?f=87&t=297867