Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
Re: Kącik posiadaczy MK4
To chyba nie pasuje w ogóle.Garrison pisze:Jaka jest różnica między rozrusznikiem w manualu, a rozrusznikiem w automacie?
- Jaroslaw.b
- Użytkownik
no ja mówię o takich z bory nie normalnych od golfaQto pisze:Jaroslaw.b, kratki takie byly...ale nie wiedziałem że w Borze
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Ja o takich jak z Bory...ale jednak bez podświetlenia. W R32 takie były...w Borze pierwszy raz spotykam. Jak tu żyć, co teraz modzićJaroslaw.b pisze:no ja mówię o takich z bory nie normalnych od golfa
-
- Gadatliwa bestia
- Auto: Volkswagen Golf
Kącik posiadaczy MK4
Co sądzicie o radiach firmy blaupunkt, jeśli chodzi o niezawodność i ogólnie dźwięk, grają w miarę dobrze?
Zapraszam na mój kanał Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCNuJ25 ... cWH_n8QIjQ
Kącik posiadaczy MK4
Jakby ktoś z Trójmiasta miał do sprzedania duży wentylator chłodnicy ( tylko oryginalny ) do TDI to chętnie odkupię.
Mój Golf IV Generation - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=517692" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
- Qto
- _
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Ma ktoś trochę wiedzy na temat modzenia TDI?
Mam pomysł ale nie wiem czy możliwy do zrealizowania...w dziale speed na razie nie pytam co by mnie nie zjedli
Pomysł jest taki...ASZ/ARL (w przypadku modzenia nie ma znaczenia który z nich) z FMIC + program... i w przyszłości jakieś turbo które wyda pod 300KM (np coś z GTB22) + pompki które ogarną ok 270KM (np Firad +50%)...ogarnięcie tego programem na jakieś bezpieczne 240KM przy seryjnym wydechu i EGR?
Wydech nie musi być w pełni seria ale katalizator musi zostać...EGR też.
Auto ma służyć do sprawnego przemieszczania się (120km dziennie + 2x w roku podróż 2kkm w jedna stronę) a nie wyścigów spod świateł.
Mam pomysł ale nie wiem czy możliwy do zrealizowania...w dziale speed na razie nie pytam co by mnie nie zjedli
Pomysł jest taki...ASZ/ARL (w przypadku modzenia nie ma znaczenia który z nich) z FMIC + program... i w przyszłości jakieś turbo które wyda pod 300KM (np coś z GTB22) + pompki które ogarną ok 270KM (np Firad +50%)...ogarnięcie tego programem na jakieś bezpieczne 240KM przy seryjnym wydechu i EGR?
Auto ma służyć do sprawnego przemieszczania się (120km dziennie + 2x w roku podróż 2kkm w jedna stronę) a nie wyścigów spod świateł.
- Garrison
- Forum Master
- Auto: Leon 5F Xperience
- Silnik: CZCA
Wygląda realnie. Tyle co czytałem tematów z porobionymi TDI, to da radę.Qto pisze:Ma ktoś trochę wiedzy na temat modzenia TDI?
- macabra_
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Zawsze można zrobić nowy kompletny wydech ze sportowym katem... pytanie tylko po co
- Qto
- _
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
macabra_, w PL bzdura...ale są kraje gdzie analiza spalin jest na każdym przeglądzie
- Garrison
- Forum Master
- Auto: Leon 5F Xperience
- Silnik: CZCA
Kącik posiadaczy MK4
Sytuacja następująca - mam za dużo wolnego czasu i mam ochotę pogrzebać przy aucie. Przypomniałem sobie, że założyłem temat o wiązkach modułu komfortu. Co prawda prędzej instalację zlecę pewnemu forumowiczowi, jeśli tylko czas pozwoli. Nie mniej jednak lubię kończyć to, co zacząłem, stąd pytanie, czy samochód da radę odpalić i nim jeździć bez modułu?