ps ; silnik juz siedzi

Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP

przełącznik awaryjnych podpięty?Adz@r pisze:Oraz lekko pali się kontrola od kierunkowskazów.
 oczywiście nie podpięty bo kostkę stacyjki wymieniałem i jeszcze wszystko jest w proszku. Dzięki za odpowiedź bo myślałem, że jeszcze gdzieś jakieś zwarcie jest
   oczywiście nie podpięty bo kostkę stacyjki wymieniałem i jeszcze wszystko jest w proszku. Dzięki za odpowiedź bo myślałem, że jeszcze gdzieś jakieś zwarcie jest   a tak jak wyczytałem wcześniej (+) na wtryskach powinien być stały, tylko komp steruje wtryskami masą? czyli przyczyną nie odpalania może być ewentualny brak plusa bądź sygnałów masy z ecu? Oczywiście iskra jest, pompa działa, paliwo na wszelki wypadek dolane bo wiadomo, że vr'owi paliwka nigdy za wiele
 a tak jak wyczytałem wcześniej (+) na wtryskach powinien być stały, tylko komp steruje wtryskami masą? czyli przyczyną nie odpalania może być ewentualny brak plusa bądź sygnałów masy z ecu? Oczywiście iskra jest, pompa działa, paliwo na wszelki wypadek dolane bo wiadomo, że vr'owi paliwka nigdy za wiele  

Oraz dziwnie bardzo ciepły, na pograniczu gorącego mam przekaźnik 267 który ciągle jest załączony nawet bez zapłonu i jest on obok skrzynki, za co on odpowiada?
 Oraz dziwnie bardzo ciepły, na pograniczu gorącego mam przekaźnik 267 który ciągle jest załączony nawet bez zapłonu i jest on obok skrzynki, za co on odpowiada?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości