zapomnialem ,ze ty nie masz standardu RM 012...zwracam honorGaryvw pisze:rm-y maja oznaczenie 010 i beben ma szerokosc 6,5" oraz et 40
[golf mk2] by garyvw
Moderator: G0 Karcio
-
- Forum Master
- Kontakt:
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
bercik299, pczerniej, dziekowac
K I L L E R, heheh zobaczymy, tak jak mowisz zima przed nami, bedzie wiecej czasu na modzenie
mkowalm,
kkkubek, tak jest panie,niedziela 9 rano orlen, do zobaczonka
kamiloooo, mysle, ze niewielki dystans zawita ( niewielki,bo nie chce kaleczyc nadkoli, scinaniem ich rantu,badz gieciem) w przyszlym sezonie
Maciek23,
gailbraith, dzieki
dawid018, wiesz w sumie mi rowniez bardzo podobaja sie golfiki na 14-calach i duzej glebie, ale niestety narazie nie stac mnie na zakup drugiego autka (tzw. dupowozu), a co za tym idzie musze raz kiedys dojechac autkiem do pracy, a na czernastkch mialem problemy z wjazdem na parking, dlatego tez sa rm-y, jest deczko wyzej, i brzydko wedlug mnie tez nie jest, takie idealne polaczenia wygladu z praktycznoscia
K I L L E R, heheh zobaczymy, tak jak mowisz zima przed nami, bedzie wiecej czasu na modzenie
mkowalm,
kkkubek, tak jest panie,niedziela 9 rano orlen, do zobaczonka
kamiloooo, mysle, ze niewielki dystans zawita ( niewielki,bo nie chce kaleczyc nadkoli, scinaniem ich rantu,badz gieciem) w przyszlym sezonie
Maciek23,
dlatego narazie, z tym sobie odpuszcze, trza powoli zaczac polowac na pakiet gtirejden123 pisze:co do uszczelek ,temat raczej ciezki i nie do zdobycia,jak juz jest na rynku tzn na allegro,zawsze ktos zyczy sobie za niego ciezki grosz...
gailbraith, dzieki
dawid018, wiesz w sumie mi rowniez bardzo podobaja sie golfiki na 14-calach i duzej glebie, ale niestety narazie nie stac mnie na zakup drugiego autka (tzw. dupowozu), a co za tym idzie musze raz kiedys dojechac autkiem do pracy, a na czernastkch mialem problemy z wjazdem na parking, dlatego tez sa rm-y, jest deczko wyzej, i brzydko wedlug mnie tez nie jest, takie idealne polaczenia wygladu z praktycznoscia