Linka od podnośnika szyb elektrycznych
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Linka od podnośnika szyb elektrycznych
Koledzy, właśnie urwała mi się linka od podnośnika szyb elektrycznych i nie wiem, czy można kupić samą linkę, czy trzeba kupić cały podnośnik?
Szerokości
- Paweł Marek
- V.I.P.
Dostaniesz cały mechanizm bez silnika za ok 150-200zeta, lub można dorobić linkę w specjalistycznym zakładzie za 40-80 zeta, a jeśli jesteś złotą rączką to dorobisz sam na wzór starej za cenę kilku złotych za plecioną linkę stalową (kup 4 m jeśli to przód, na tył ok 2,5)
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Nowicjusz
- Paweł Marek
- V.I.P.
Re: Linka od podnośnika szyb elektrycznych
Miałem to samo. Dla świętego spokoju kupiłem nowy bez silnika. Tobie radze to samo, ciężko dopasować, zawsze coś nie bedzie pasowało. Mam na myśli elementy podnoszące szybę, są 2 zawsze jeden bedzie wyżej lub za nisko. Polecam zakup dobrego i bez kombinowania.Sienkowski pisze:Koledzy, właśnie urwała mi się linka od podnośnika szyb elektrycznych i nie wiem, czy można kupić samą linkę, czy trzeba kupić cały podnośnik?