niedrozny spryskiwacz szyby-jak zaradzic?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
niedrozny spryskiwacz szyby-jak zaradzic?
Od dzis nie deziala lewy spryskiwacz od strony kierowcy tzn. jedna dziura leci plyn a druga prawie wcale.Delikatnie probowalem przepchac igla od strony maski ale nic z tego,zadnych oporow a plyn dalej nie leci.Pod maska wypialem przewody plastikowe-plyn zasuwa jak glupi i co z tym zrobic?Jak wymontowac ten caly uklad 2 dysz spryskiwacza bo mam jeszcze podgrzewanie tych dysz i boje sie podwazac zeby czegos nie zepsuc Pomozcie!!!
Weż kawałek linki stalowej jakiś ok. 50 cm. Odłącz jedną żyłkę stalową i zrób tak jak robiłeś z igłą. Wepchnij jak najdalej i wyjmuj i wkładaj Wiem, że to jest dwuznaczne, ale pomoże. drucik stalowy jest cienki i giętki, a igłą dojdziesz do pierwszego załkola i koniec, adrucik wygnie się i będzie penetrował. Tyko jak w życiu z wyczuciem.
jest inny sposób
mój tata w reno 19 miał całkowicie zapchane spryskiwacze
bierzesz sprezarke odpinasz spryskiwacz i *#cenzura#* go dodatkowo igiełką przetykasz dysze
a w werze od spryskiwacza co idą do zbiorniczka tez dmuchasz i potem wykrecasz zbirnik i płuczesz
bo straszne flafory są w nim
mój tata w reno 19 miał całkowicie zapchane spryskiwacze
bierzesz sprezarke odpinasz spryskiwacz i *#cenzura#* go dodatkowo igiełką przetykasz dysze
a w werze od spryskiwacza co idą do zbiorniczka tez dmuchasz i potem wykrecasz zbirnik i płuczesz
bo straszne flafory są w nim
był golf3 ABD 1,4 60km
był golf3 AFT 1,6 101km
było punto gt 1,4 136km
jest ford focus 2.0 131km
jest BMW 330Ci 231Km
ale na pewno będzie kiedyś jeszcze VW bo VW to jak dobry sex którego nigdy za wiele :-0
był golf3 AFT 1,6 101km
było punto gt 1,4 136km
jest ford focus 2.0 131km
jest BMW 330Ci 231Km
ale na pewno będzie kiedyś jeszcze VW bo VW to jak dobry sex którego nigdy za wiele :-0