Najnowsze fotki twórczosci z Zakopanego by Staszek1 MK2 1.8T
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- Inviolable
- Nowicjusz
- Kontakt:
gdzie ty bedziesz tym jezdzil w polsce. Ja sie wlasnie w czoraj przekonalem co to znaczy miec nisko zawieszony samochod. Pojechalem na szkolenie mojego amstaffa i jechalem sam naszczescie z moim psem niewiem co by bylo gdybym wzial kogos wjechalem w polna droge no i musialem zwolnic do 5 na godzine bo tylko slyszalem szmery.
PS. z dobrej woli tobie zycze podwyzsz sobie ta chlodnice bo rozna rzeczy znajduja sie na drodze ))a w zimie bedziesz mial klopot i nie ma co sie chwalic ze chlodnica jest tak nisko bo jak ci to pojdzie to nie pojedziesz daleko )
PS. z dobrej woli tobie zycze podwyzsz sobie ta chlodnice bo rozna rzeczy znajduja sie na drodze ))a w zimie bedziesz mial klopot i nie ma co sie chwalic ze chlodnica jest tak nisko bo jak ci to pojdzie to nie pojedziesz daleko )
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
nie panikuj, to jest auto na rajdy i zloty, zima nikt nie bedzie tym jeździł, A Staszek na codzien ma inne auto do jazdyInviolable pisze:gdzie ty bedziesz tym jezdzil w polsce. Ja sie wlasnie w czoraj przekonalem co to znaczy miec nisko zawieszony samochod. Pojechalem na szkolenie mojego amstaffa i jechalem sam naszczescie z moim psem niewiem co by bylo gdybym wzial kogos wjechalem w polna droge no i musialem zwolnic do 5 na godzine bo tylko slyszalem szmery.
www.vrservice.pl
- Inviolable
- Nowicjusz
- Kontakt:
nio no to spoko jak na rajdy tylko ja jezdze takim autem na codzien i wiem co to znaczy a raczej dowiedzialem sie co to znaczy jak jego obnizylem. Teraz zakladam dodatkowo ospojlerowanie i powinienem swojego golfika jeszcze 4 cm obnizyc i jak to zrobie to dopiero wstawie fotki bo teraz stary zderzak nie jest w najlepszym stanie po zimie )
A jeszcze mam do zrobienia badlooka i zaspawac tylna klape no i chce jeszcze drzwi od lambo wlozyc ale to dopiero gdzies w polowie wrzesnia jak fundusze skapna )
Pozdrawiam
A jeszcze mam do zrobienia badlooka i zaspawac tylna klape no i chce jeszcze drzwi od lambo wlozyc ale to dopiero gdzies w polowie wrzesnia jak fundusze skapna )
Pozdrawiam