Jak jest chwilowo to dobrze ( tez tak mam , pewnie woda w wydechu paruje )Lukas-182 pisze:no dobra, a co z tym białym dymem??
W lato tego nie miałem
PozdrO
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Jak jest chwilowo to dobrze ( tez tak mam , pewnie woda w wydechu paruje )Lukas-182 pisze:no dobra, a co z tym białym dymem??
w zimie to normalne !! zobazc sobie kazde inne auto dymi na biało !! No teraz jak jest cieplaje to juz nie powinien !!Moj w zimie dymił jak by,ł zimny na biało a teraz nic :DSouleR pisze:no dobra, a co z tym białym dymem??
tez w to nie uwierze ze szedł 185km/h na seryjnych ustawieniach a tym bardziej jak jest to Jetta !! (ciezsza od Golfa) i to nie prawdziwy Td tylko dorabiany....bongo pisze:Lukas-182 napisał/a:
prosta droga, predkosc 185km/h
Eeee...Bez przesady.
ja mam hydropopychacze i wcale nie słysze zeby było ciszej niz moj wczesniejszy JP !! a wg mnie to nawet idzie głośno )) wiec to chyba ściemaLukas-182 pisze:że słyszałem z ta z hydraulicznymi popychaczami nie "klekocze" tak???, jest troche cichsza.
Dziękuje, dziękuje Trochę się zmieniło od ostatniego postu w tym temacie, mianowicie założyłem chłodniczkę oleju, wreszcie , teraz planuję montaż wtrysków os SBka i przerobić wydech, ciut koni przybędzie i być może zejdę poniżej 9s do 100Semianek pisze:swietny temat kolego , pocieszyles mnie z moim Jpkiem ktorego kupilem i lezy w garazu ,jeszcze tylko sciagne miske olejowa zeby do konca bys przekonanym ze blok mam z Jp , a reszta mozliwe ze od sinika Jr albo tylko mam osprzet przerzucony z Jr ,dzieki za ten temat jestem juz teraz pozytywnie nastawiony na montarz mojego Jp+ do jetty:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 41 gości