Ile powinien pedzic golfik??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
To ja rowniez sie dolacze, a jak , jestem szczesliwym posiadaczem Golfa 2 1.3i i na trasie z Wawy do Katowic jechal 165km/h co zaowocowalo dobrym czasem, a wyczynem moge nazwac (a wlasciwie szczytem glupoty- nie mialem prawka jeszcze wtedy) to jazda motocyklem marki Honda VFR 750 (115km) na krajowej drodze 250km/h pozniej jeszcze byla jazda Oplem Vectra GTS 2.2 DTI na trasie do Bielska 225km/h
No to jeszcze ja się pochwale
Moim mk2 1,8 GT na gaźniku (już nieco zużyty) w 2 osoby leciałem sobie nisko nad ziemią 175 km/h bo więcej sie bałem
Przynajmniej licznik tak pokazywał... Natomiast z poprzednim właścicielem bujałem sie nim 190 km i zapewne by jeszcze pociągnął, gdyby ten właściciel 130 kilo nie ważył
W każdym razie zbieram kase na remoncik silnika i wtedy sie pobujam na Vmax
ktoś może wie ile max pociągnie 1.8 8v na gaźniku 2-gardzielowym?
Pozdro.
Moim mk2 1,8 GT na gaźniku (już nieco zużyty) w 2 osoby leciałem sobie nisko nad ziemią 175 km/h bo więcej sie bałem
Przynajmniej licznik tak pokazywał... Natomiast z poprzednim właścicielem bujałem sie nim 190 km i zapewne by jeszcze pociągnął, gdyby ten właściciel 130 kilo nie ważył
W każdym razie zbieram kase na remoncik silnika i wtedy sie pobujam na Vmax
ktoś może wie ile max pociągnie 1.8 8v na gaźniku 2-gardzielowym?
Pozdro.
<=-- bE CooL --=> ™