KODY czesci samochodow??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
KODY czesci samochodow??
Witam mam taka prosbe o podanie kodow czesci samochodowych typu GOLF IV ma 1j0 pasatb5-b6 3b0 z tego co sie orientuje jak jest z pozostalymi VW oraz Audi i pozostala grupa autek tej rodziny z gory wielkie dzieki
- Adam Polak
- Mały gagatek
- Kontakt:
Hey. Ja wiem o jakie kody ci chodzi,ale ja tego też wszystkiego nie pamietam, ale pracuje w czesciach samochodywych do wszystkich marek. Jak bede miał chwilke wolna w pracy to spisze kody do wszystkich samochodów z grupy PSA. Chodzi ci tylko o same oznaczenia modelowe, tj 3B0,1J0 itp,itd.
Postaram sie to jutro umieścić.
Pozdrawiam adix0
Postaram sie to jutro umieścić.
Pozdrawiam adix0
Witam
Tak jak obiecałem wybrałem naważniejsze modele i przedstawie kody czesci tych modeli. Z tym że pomyliłem się powyżej i nie będą to kody do samochodów grupy PSA tylko kody częsci do samochodów grupy VW.
Są to zaledwie dwie pierwsze pozycje które przedstawiają model samochodu, ponieważ reszta sie zmienia w zalezności od rodzaju czesci.
Na początek marka VW:
Passat 3B...
Golf IV 1J...
Golf III 1H...
T4 7...
Polo 6N,6K...
Sharan 7M...
Lupo 6X...
Bora 1J...
New Beetle 1C...
Polo (01-) 6Q...
Multivan (03-) 7H...
Turan 1T...
Golf V 1K...
AUDI:
80 8A...
C4 4A...
A4 8D...
A8 4D...
A3 8L...
A6 4B...
TT 8N...
A4 (01-) 8E...
A3 (03-) 8P...
A6 (04-) 4F...
SEAT:
Ibiza,Cordoba,Inca 6K...
Alhambra 7M...
Arosa 6H...
Toledo,Leon 1M...
Ibiza,Cordoba (02-) 6L...
SKODA:
Felicia 6U...
Octavia 1U...
Fabia 6Y...
Octavia II 1Z...
Z kodów tych mozna też zauważyć porównania między niktórymi modelami poszczgólnych marek.
Są to tylko szczątkowe kody częsci.
Pozdrawiam adix0
Tak jak obiecałem wybrałem naważniejsze modele i przedstawie kody czesci tych modeli. Z tym że pomyliłem się powyżej i nie będą to kody do samochodów grupy PSA tylko kody częsci do samochodów grupy VW.
Są to zaledwie dwie pierwsze pozycje które przedstawiają model samochodu, ponieważ reszta sie zmienia w zalezności od rodzaju czesci.
Na początek marka VW:
Passat 3B...
Golf IV 1J...
Golf III 1H...
T4 7...
Polo 6N,6K...
Sharan 7M...
Lupo 6X...
Bora 1J...
New Beetle 1C...
Polo (01-) 6Q...
Multivan (03-) 7H...
Turan 1T...
Golf V 1K...
AUDI:
80 8A...
C4 4A...
A4 8D...
A8 4D...
A3 8L...
A6 4B...
TT 8N...
A4 (01-) 8E...
A3 (03-) 8P...
A6 (04-) 4F...
SEAT:
Ibiza,Cordoba,Inca 6K...
Alhambra 7M...
Arosa 6H...
Toledo,Leon 1M...
Ibiza,Cordoba (02-) 6L...
SKODA:
Felicia 6U...
Octavia 1U...
Fabia 6Y...
Octavia II 1Z...
Z kodów tych mozna też zauważyć porównania między niktórymi modelami poszczgólnych marek.
Są to tylko szczątkowe kody częsci.
Pozdrawiam adix0