Czy takie powinno byc to kolo pasowe?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Czy takie powinno byc to kolo pasowe?
Kupiłem do mojego golfa mk2 koło pasowe na pompę wody, a mam wersje ze wspomaganiem, wiec jest ono dwupaskowe.
Jednak dzis dostalem paczke i to kolo jest w dwuch czesciach, z czego jedna ( zaznaczona czerwonym kolkiem ) się kręci wewnątrz obejmy na pasek niezależnie.
Czy tak powinno byc??
Pamieta ktos może numery fabryczne tego kola jakie powinny byc??
Z gory thx:)
Jednak dzis dostalem paczke i to kolo jest w dwuch czesciach, z czego jedna ( zaznaczona czerwonym kolkiem ) się kręci wewnątrz obejmy na pasek niezależnie.
Czy tak powinno byc??
Pamieta ktos może numery fabryczne tego kola jakie powinny byc??
Z gory thx:)
No wg. tego schematu to jest to co powinno byc, ale ta częsc, która na rysnuku jest oznaczona jako 7A ( 068 121 031 M ) jest ok.
Nastomiast to duże koło ( na rys. nr 7 ), oznaczone jest u mnie 068 121 128.
Czy to znaczy, że to nie to koło ??
A tak pozatym to w jaki sposób napędzana jest pompa wody??
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Pytanie podstawowe to jaki masz silnik- pojemność i symbol,bo tych kółek to jest zylion rodzajów,sam się z tym męczyłem-jak montowałem klimęBordos pisze:No wg. tego schematu to jest to co powinno byc, ale ta częsc, która na rysnuku jest oznaczona jako 7A ( 068 121 031 M ) jest ok.
Zaraz,jednego nie rozumiem po co kupowałeś te kółka? Nie masz oryginałów,czy dokładałeś cuś np wspomaganie ??Nie pomyliłeś numerów ?? Bo takiego :068 121 128. to chyba etka nie zna
Ostatnio zmieniony śr sty 07, 2009 20:29 przez jendrol, łącznie zmieniany 1 raz.